Τα πλάνα του Κωστένογλου

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του ο Νίκος Κωστένογλου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, διαφορετικά υποχρεούται να πορευθεί λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν.

Ο τεχνικός της Ένωσης είδε τον Αντρέ Σιμόες να μην κάνει καμία προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από την Πέμπτη και έπειτα αλλά να περιορίζεται σε αποφόρτιση και ξεκούραση για να μην είναι τελικά (εκτός απίθανου απρόοπτου) διαθέσιμος για το Κυριακάτικο ματς.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος ήταν σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα βρίσκοντας ξανά τον
καλό του εαυτό. Ήταν από τους παίκτες που ο Κωστένογλου στήριζε τα πλάνα του. Τώρα πρέπει να αλλάξει τα σχέδιά του.

Με δεδομένο ότι το 3-5-2 έχει «κλειδώσει» ελάχιστοι είναι πλέον οι «πονοκέφαλοι» για τον τεχνικό της Ένωσης σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, τριάδα στην άμυνα οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης. Δεξιά ο Παουλίνιο, αριστερά ο Λόπες και αμυντικά χαφ οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος. Μπροστά τους ο Μάνταλος και στην επίθεση παρτενέρ του Λιβάια θα είναι ένας εκ των Αλμπάνη-Γιακουμάκη με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Βέβαια, εάν ο Κωστένογλου πάρει το «ΟΚ» από τον Νέλσον Ολιβέιρα ότι μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή τότε ο Πορτογάλος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όμως να συμβεί αυτό. Εάν παίξει ο Ολιβέιρα, τότε θα μπει ως αλλαγή. Ας περιμένουμε όμως…
Keywords
Τυχαία Θέματα