Ταξίδεψε στη Μανίσα για το Ευρωπαϊκό η Εθνική Εφήβων

Οι 15 διεθνείς πολίστες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι: Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, Ιωσήφ Κόκκινος, Σπύρος Λυκούδης, Χρήστος Μαυριόπουλος, Νίκος Γιαννάτος, Κωνσταντίνος Μπέλεσης, Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, Γιώργος Μητράκης, Ορέστης Νίκος Ζερβουδάκης, Δημήτρης Κρατημένος, Χρήστος Σιαμάς, Βασίλης Χωματάς, Κωνσταντίνος Καπράγκος, Σπιθολέων Καρατζάς, Χρήστος Ιωάννης Λασκαρίδης.

Την ομάδα συνοδεύουν, εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ηλία Μαχαίρα, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, η φυσιοθεραπεύτρια Μαρία Ρεζάρτα Καπάι, ενώ μαζί τους θα ταξιδέψει και ο διεθνής Έλληνας διαιτητής

Γρηγόρης Σπανούδης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο έφορος Εθνικών ομάδων υποδομών Δημήτρης Κύρκος, ο οποίος βρίσκεται, ήδη, στη Μανίσα για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων Κ17. (Η φωτό από την αναχώρηση).

Η Ελλάδα είναι στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Ολλανδία (8/8, 13:30), Σερβία (9/8, 13:30), Ιταλία (10/8, 19:30).

Οι άλλοι Όμιλοι: Α’ Όμιλος: Κροατία, Ισπανία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο. Γ’ Όμιλος: Γαλλία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία. Δ’ Όμιλος: Γεωργία, Γερμανία, Μάλτα, Ουκρανία.

ΜΑΧΑΙΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ κατά την αναχώρηση:

«Πάμε στη Μανίσα με υψηλούς στόχους, όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση. Επιτέλους ξεκινά ένα τουρνουά που το περιμένουμε καιρό και έχουμε προετοιμαστεί σκληρά. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω του καύσωνα και της εποχής, που είναι κλειστά όλα τα κολυμβητήρια, βρέθηκε λύση από την Ομοσπονδία, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, δουλέψαμε σωστά και πάμε καλά προετοιμασμένοι. Στη διοργάνωση υπάρχουν -ανάμεσα στις συμμετέχουσες- επτά δυνατές ομάδες που θα παλέψουν για τα μετάλλια. Εμείς πάντα στοχεύουμε στην κορυφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα