Τελικά τo Steam είναι στοιχειωμένο

Μην πλησιάζετε.

To Steam φαίνεται πως κυριεύτηκε από δαιμονισμένες ψυχές, καθώς ξεκίνησε να παίζει στα ξαφνικά αποσπάσματα από το παιχνίδι Amnesia: The Dark Descent.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του Reddit, σύμφωνα με το pcgamer, γύρισε σπίτι του και άνοιξε το Steam. Τότε, αυτόματα, ξεκίνησαν να παίζουν αποσπάσματα τραγουδιών του παιχνιδιού, τα οποία ήταν ιδιαίτερα τρομακτικά.

Μπορείτε όμως να τα ακούσετε και εσείς παρακάτω.

"Με το που γύρισα σπίτι και άνοιξα το Steam, ξεκίνησαν να παίζουν.", έγραψε στο Reddit o YouNiqueUser. "Tη δεύτερη φορά που πήγα στον υπολογιστή, αφού είχα φάει βραδινό, τα ίδια κομμάτια έπαιζαν ενώ ο υπολογιστής βρισκόταν σε αδράνεια. Δεν θυμάμαι, ωστόσο αν αυτό έγινε και όταν γύρισα από τη δουλειά, γιατί τότε τα κομμάτια αυτά θα έπαιζαν για δέκα περίπου ώρες."

Αρχικά ο YouNiqueUser πίστεψε ότι κάποιος τον έχει χακάρει. Όμως πολύ γρήγορα τα σχόλια πήραν φωτιά από κάτω με τους περισσότερους να λένε ότι τους συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

Για να ξεκαθαρίσουμε, ωστόσο λίγο το θέμα, εδώ και αρκετά χρόνια πολλοί είναι αυτοί που παραπονιούνται για ένα bug του Steam, εξαιτίας του οποίου τυχαία κομμάτια παίζουν εντελώς απροειδοποίητα. Εσείς τι πιστεύετε όμως; Μπορεί απλά να θέλουμε να σας ρίξουμε στάχτη στα μάτια...IGN Greece Αριθμός ρεκόρ για τα παιχνίδια που φιλοξενεί το Steam Steam: Αυξήθηκαν οι χρήστες που παίζουν με PC VR headsets Κινέζικο RPG πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα στο Steam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα