Θέλτα: Αποθέωσε Δουβίκα η «AS» (pic, video)

«Ο Δουβίκας δεν είναι Παπαδόπουλος», ήταν ο τίτλος της «AS» για τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο στράικερ της Θέλτα αγωνίστηκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ επί ισπανικού εδάφους κάνοντας το 2-0.

Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τη νίκη με 3-2, όμως οι Ισπανοί είναι εντυπωσιασμένοι από την εμφάνιση του Δουβίκα. Το ισπανίκο Μέσο ανέλυσε τους λόγους, για τους

οποίος η Θέλτα πλήρωσε 12 εκατομμύρια ευρώ στην Ουτρέχτη για την απόκτηση του, λίγο πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

«Οι δύο επιθετικοί της ομάδας σκόραραν και στην περίπτωση του γκολ που πέτυχε ο Τάσος Δουβίκας σηματοδότησε τη μεγάλη εκκίνηση στο πρωτάθλημα», αναφέρει αρχικά ο δημοσιογράφος Έιμπραχαμ Μαρτίνεθ στο κείμενο του και στη συνέχεια προσθέτει:

«Ο Έλληνας επιθετικός είχε κάποια λεπτά τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και στον τρίτο αγώνα που συμμετείχε, έκανε το ντεμπούτο του στο σκοράρισμα ως παίκτης της Θέλτα. Δεν ήταν νευρικός σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και δεν πτοήθηκε από την απειλή, πως πίσω του είχε έναν κεντρικό αμυντικό, τόσο δυνατό όσο ο Ρόναλντ Αραούχο. Ένα γκολ που εξηγεί γιατί δόθηκαν 12 εκατ. ευρώ στην στην Ουτρέχτη, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου».

El griego se estrenó como goleador antes de que se cumpla su primera hora de juego con el Celta.

El gran momento de Larsen impide que ya sea titular.

@AMDeporteVigo https://t.co/FfUJ8TkJ92

— Diario AS (@diarioas) September 25, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα