Θ.Καραγκούνης και Λ.Πετρούνιας! Από το “σκοτάδι” στο “φως”

Στο νέο “Football Alternatives” ο Θανάσης Καραγκούνης διηγείται το πως έφτασε από το “σκοτάδι” των τραυματισμών και των χειρουργείων και πάλι στο “φως” της ζωής του.

Η αμέριστη συμπαράσταση της συντρόφου του, η οικογένειά του και ο Λευτέρης Πετρούνιας έβαλαν τα “λιθαράκια” τους για να καταφέρει ο πρώην άσος του Ατρόμητου και της Τσβόλε και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο αλλά και να ανακαλύψει τις δικές του εναλλακτικές στη ζωή με τις οποίες θα πορευτεί στο παρόν και στο μέλλον.

Μια

συγκλονιστική εξομολόγηση του Θανάση Καραγκούνη, η οποία συνοδεύεται από τις προσωπικές εμπειρίες του Λευτέρη Πετρούνια στους δικούς τραυματισμούς, στη δική του απόγνωση από την οποία έφτασε στην κατάκτηση της κορυφής.

Όλα αυτά οδήγησαν σε μια δική τους συνεργασία, με το γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής, το Stars, ένα όνειρο του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση το οποίο τους γεμίζει χαρά και αλλά και νέες φιλοδοξίες. Η γνωριμία του Θανάση Καραγκούνη με τον Λευτέρη Πετρούνια ήταν το όχημα που τους έκανε φίλους αλλά και συνεργάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα