Τη χαρά του για την επιστροφή του στο "Jurassic World 3" μοιράζεται ο Jeff Goldblum

Και εμείς είμαστε χαρούμενοι!

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε ότι ο Colin Trevorrow, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του επερχόμενου "Jurassic World 3", θα φέρει πίσω τους Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum για να ενσαρκώσουν ξανά τους χαρακτήρες Dr. Ellie Sattler, Dr. Alan Grant και Dr. Ian Malcolm, αντίστοιχα.

Για να εκφράσει την χαρά του που θα ξανασυνεργαστεί με τους Neill και Dern, ο Goldblum μοιράστηκε στο Instagram

μια φωτογραφία του ίδιου με τους άλλους ηθοποιούς από το 1993, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία "Jurassic Park".

Δείτε την παρακάτω:

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Goldblum έκανε μια μικρή εμφάνιση στην αρχή του "Jurassic World: Fallen Kingdom", αλλά στη νέα ταινία, οι τρεις 'παλιοί' ηθοποιοί θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο. Μαζί τους θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές της νέας τριλογίας, Chris Pratt ως Owen Grady και Bryce Dallas Howard ως Claire Dearing.

To αρχικό franchise αποτελούνταν από τρεις ταινίες ξεκινώντας από το 1993 και ολοκληρώνοντας το 2001. Τις δύο πρώτες ταινίες σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg, ενώ την τρίτη ο Joe Johnston. Ο Sam Neill εμφανίστηκε στην πρώτη και τρίτη ταινία, ο Jeff Goldblum στις δύο πρώτες και η Laura Dern μόνο στην πρώτη, αν και έκανε μια cameo εμφάνιση στην τρίτη.

Όσον αφορά το άτιτλο ακόμα "Jurassic World 3", o Steven Spielberg θα επιστρέψει στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Ο Trevorrow θα συνεργαστεί με την Emily Carmichael ("Pacific Rim: Uprising") στο σενάριο της ταινίας, που θα βασίζεται πάνω στην ιστορία που δημιούργησαν οι Trevorrow και Derek Connolly (συν-δημιουργός του σεναρίου για το πρώτο "Jurassic World"). Οι Frank Marshall και Pat Crowley θα είναι και πάλι παραγωγοί. Ο Trevorrow έγραψε μερικώς και σκηνοθέτησε το "Jurassic World" (2015) και έγραψε το σενάριο του "Jurassic World: Fallen Kingdom" (2018), το οποίο σκηνοθέτησε ο J.A. Bayona ("A Monster Calls").

Το "Jurassic World 3" θα βρυχηθεί στους κινηματογράφους στις 11 Ιουνίου 2021.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Χαρακτήρες του Jurassic Park κατευθύνονται στο Jurassic World Πιο κοντά στο αρχικό "Jurassic Park" το "Jurassic World 3" To "Jurassic World 3" βρήκε τον σκηνοθέτη του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα