Την Παρασκευή στο ΣΕΦ η γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ

Η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (9/2) το βράδυ (19.00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μ. Μερκούρη).

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε σε διοργανώσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Μαζί με τους αθλητές θα βραβευθούν και οι προπονητές τους, που βρίσκονται πίσω από κάθε επιτυχία, ενώ η ομοσπονδία θα τιμήσει παράλληλα, ανθρώπους που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν με το
έργο τους στον ελληνικό στίβο, αλλά και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τέλος, τα βραβεία τους θα παραλάβουν και οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς, βάσει της εφετινής ψηφοφορίας κοινού που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ μέσω της ιστοσελίδας του.

Η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) στις γυναίκες και ο Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ) στους άνδρες, ο Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμός) στους νέους και η Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία) στις νέες, ο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος) στους έφηβους και η Άννα Κιάφα (400 μέτρα εμπόδια) στις νεάνιδες, ο Γιώργος Μηλιαράς (800 μέτρα/1.500 μέτρα/3.000 μέτρα) στους παίδες και η Μαρία Μαγκούλια (σφαιροβολία) στις κορασίδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα