Την παρουσία της στους διαδρόμους του ComicCon ετοιμάζει η Marvel

Λέτε να μάθουμε για τα μελλοντικά σχέδια του στούντιο;

Την επιστροφή του στα πάνελ του ComicCon, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο, ετοιμάζει το Marvel Cinematic Universe.

Σύμφωνα με το Deadline, άγνωστο παραμένει τι νέα θα μάθουμε από το πάνελ ή ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι. Σκεπτόμενοι ωστόσο την ολοκλήρωση της 3ης Φάσης και την εισαγωγή του

Multiverse στο MCU με το "Spider-Man: Far From Home", δεν θα μας κάνει έκπληξη αν αποφασίσουν να μας αποκαλύψουν λίγα από τα μελλοντικά σχέδια του στούντιο.

Μερικά από τα projects που γνωρίζουμε ήδη είναι τα "The Eternals", η αυτόνομη ταινία"Black Widow" και το "Shang-Chi". Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι η νέα συνδρομητική υπηρεσία Disney+, θα φέρει και αυτή σειρές που θα συνδέονται με το MCU. Μερικές από αυτές είναι οι "The Falcon and the Winter Soldier", του οποίου τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και το "Loki". Φημολογείται η σειρά "Hawkeye" και έχουν επιβεβαιωθεί κάποια άλλα προγράμματα, όπως το "Marvel 616".

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η Warner Bros. δεν θα κάνει την εμφάνισή της φέτος στη μεγάλη αυτή γιορτή, ενώ το "Game of Thrones" σχεδιάζει να πει το οριστικό αντίο στους fans μέσω του πάνελ του.

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα φέρει το φετινό ComicCon. Ποιες είναι οι δικές σας θεωρίες; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceH Doctor και το Tardis της θα τηλεμεταφερθούν στο ComicConΤα "Game of Thrones" και "Westworld" θα απουσιάζουν από το φετινό ComicCon"Deadly Class", "Nightflyers" και "Krypton" προς ολοταχώς για ComicCon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα