Το backwards compatibility έρχεται επιτέλους στο PlayStation 5

Όχι μόνο με PS4.

To PS5 φαίνεται πως θα είναι backwards compatible με όλους τους προκατόχους του.

Το tease έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της Sony στο Twitter, ο οποίος προτρέπει τους παίκτες να μην πουλήσουν κάποιο από τα παιχνίδια που έχουν μέχρι στιγμής.

Do not dispose of, trade or sell your PlayStation®, PlayStation®2, PlayStation®3 or PlayStation®4 games

#Sony#PS#PS4#PS5#SonyPlayStation#PlayStation#PlayStation5#PSX#PlayStationExperience#Holiday2020#25YearsOfPlay#PlayStation25thAnniversary#PS5Anniversary

PlayStation (@PSErebus) 30 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα αυτά μόνο θετικά μπορεί να είναι, για όλους τους παίκτες ανά τον κόσμο αφού δεν θα μπορούν να παίξουν μόνο τα παιχνίδια του PS4, αλλά όλων των κονσολών της οικογένειας του PlayStation. Η Sony μάλιστα παλαιότερα είχε υποστηρίξει ότι ίσως υπάρξει cross-gen play ανάμεσα σε PS4 και PS5.

Η μάχη για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς φαίνεται να είναι σκληρή, με τη Microsoft να έχει ήδη αποκτήσει αρκετά studio τα οποία θα της εξασφαλίσουν τα απαραίτητα exclusives. Πρόσφατα εκπρόσωπος της Sony δήλωσε ότι η εταιρεία σκέφτεται να αγοράσει και αυτή περισσότερα studio ενόψει PS5.

O ανταγωνισμός είναι σκληρός και η μάχη ολοένα και μεγαλώνει!

IGN GreeceGame developer επιβεβαιώνει το σχέδιο του PS5 DevkitΗ Sony σκέφτεται να αγοράσει περισσότερα Studio εν όψει PS5H Sony είναι έτοιμη για την επόμενη γενιά κονσολών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα