Το sequel του "Halloween" του 2018 φαίνεται να συζητούν οι Jason Blum και Jamie Lee Curtis

Η Laurie Strode μπορεί να επιστρέψει ξανά.

Για την επιστροφή της ως Laurie Strode μας προϊδεάζει η Jamie Lee Curtis.

Μέσω της δημοσίευσης που έγινε στο Twitter του παραγωγού της ταινίας, Jason Blum, βλέπουμε τον ίδιο και την Curtis αγκαλιά και την λεζάντα να λέει, "Συζητάμε πράγματα".

Δείτε την παρακάτω:

We’re discussing stuff. @jamieleecurtispic.twitter.com/gs3gw5r95k

Jason Blum (@jason_blum) June 5, 2019

Στην ταινία, η Curtis έγινε ξανά η Laurie Strode (πρώτη φορά ενσάρκωσε τον ρόλο στην ταινία του 1978) και τα έβαλε (ξανά) με τον Michael Meyers. Αυτή η ταινία κατέρριψε την προηγούμενη του franchise, του σκηνοθέτη Rob Zombie (2007), η οποία είχε κέρδη μόλις $26 εκ.. Οι προβλέψεις ήθελαν το "Halloween" να αποφέρει $45 με $55 εκ., είχε προϋπολογισμό ύψους $10 εκ. και συνολικά έσοδα $255,4 εκ..

Σκηνοθέτης είναι ο David Gordon Green ("Stronger", "Pineapple Express"). Στο σενάριο είδαμε τόσο τον Green όσο και τον Danny McBride, ενώ ο John Carpenter, ο σκηνοθέτης της ταινίας του 1978, επέστρεψε όχι μόνο για την εκτέλεση παραγωγής, αλλά και για το soundtrack της ταινίας.

Ο Jason Blum ("Get Out", "Split", "The Purge", "Paranormal Activity") είναι ο παραγωγός. Πρωταγωνιστούν οι Will Patton, Virginia "Ginny" Gardener, Dylan Arnold, Drew Scheid, Miles Robbins και Jamie Lee Curtis.

Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο, ήθελαν τον Scott Teems να αναλαμβάνει το σενάριο του sequel, ενώ δηλώσεις των Green και McBride μας αποκάλυψαν ότι το αρχικό τους σχέδιο ήταν να γυρίσουν δύο ταινίες την μία πίσω από την άλλη.

"Θα τις γυρίζαμε τη μία πίσω από την άλλη. Και μετά είπαμε να μην το παρακάνουμε. Μπορεί να κυκλοφορήσει η πρώτη και να το μισήσουν. Οπότε, αντί να κάτσουμε για ένα χρόνο και να περιμένουμε να βγει μια ταινία που ξέρουμε ότι δεν θα τα πάει καλά, είπαμε ας δούμε τι θα γίνει. Τι θα αρέσει και τι όχι. Αλλά ξέραμε που θα πάμε την ιστορία και θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε".

Διαβάστε το review μας για την ταινία εδώ. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΓίνεται η αρχή για το sequel του "Halloween" του 2018Halloween: Η Jamie Lee Curtis μιλάει για την εξέλιξη της Laurie StrodeHalloween (2018) Movie Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα