Τότεναμ: Γκάρεθ Μπέιλ είσαι εδώ;

Τότεναμ: Γκάρεθ Μπέιλ είσαι εδώ;sdimolitΚυρ, 02/21/2021 - 14:34

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο πως αξίζει μια θέση στην 11αδα της Τότεναμ. Ο χρόνος του Ουαλού είναι περιορισμένος και κυλάει γρήγορα...Ο Ουαλός εμφανίστηκε στη Βουδαπέστη και το Europa League πετυχαίνοντας μόλις το 4ο φετινό του γκολ. Τελευταία φορά είχε σκοράρει για την διοργάνωση του League

Cup απέναντι στη Γουίκομ (1-4). 

Στην τελευταία του σεζόν στη Μαδρίτη ο Ζιντάν του έδωσε χρόνο συμμετοχής μόλις σε 6 ολόκληρα παιχνίδια, σημείωσε μόλις 14 συμμετοχές στις οποίες έπαιζε και σκάρτα 20λεπτα. Πέτυχε μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα (στο ίδιο ματς) και στο τέλος της σεζόν πήρε πρωτάθλημα. Ο Ουαλός ήταν ξένο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, από τον Ιούλιο του 2019 είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για μεταγραφή στη Κίνα, όμως η Ρεάλ απέρριψε την προσφορά. Ο Μπέιλ φανερά ξενερωμένος, εκνευρισμένος μετρούσε τις ώρες για να αποχωρήσει...

Το Λονδίνο φανταζόταν ιδανικός προορισμός. Γνώριμο, οικείο, φιλικό, περιβάλλον, υπερσύγχρονο γήπεδο, απόλυτες εγκαταστάσεις, ταλαντούχο ρόστερ. Η Τότεναμ του έδωσε την ευκαιρία να ξαναβρεί τον εαυτό του παίζοντας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το φινάλε της σεζόν. Στο βόρειο Λονδίνο συνάντησε τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ρεγκιλόν, ο οποίος μάλιστα τον βοήθησε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια με την φανέλα των ''σπηρουνιών''. Ήταν 1 Νοεμβρίου και ο Μουρίνιο τον έριξε από τον πάγκο για να πετύχει το πρώτο του γκολ ύστερα από 2723 μέρες στο ματς με την Μπράιτον (2-1). Γκολ νίκης, αλλά το μοναδικό σε μόλις 7 εμφανίσεις, οι 2 στην αρχική ενδεκάδα. Συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ ύστερα από 23 αγωνιστικές μετράει 248 λεπτά συμμετοχής.

Στις 3 Δεκεμβρίου σκόραρε απέναντι στη Λασκ (3-3) για το Europa League και έφτασε τα 200 γκολ στην καριέρα του. Στην Ευρώπη παίζει βασικός. Δεν έχει χάσει ματς. Ο Μουρίνιο πάντοτε τον ξεκινά στην 11αδα αλλά ποτέ δεν τον αφήνει μέχρι το τέλος. Συνολικά μετράει 7 συμμετοχές, 457 λεπτά και έχει σημειώσει 2 γκολ. Το πιο πρόσφατο, στη ''βόλτα'' της Τότεναμ στην έδρα της Βόλφσμπεργκερ στη Βουδαπέστη (1-4), τυπική διαδικασία η ρεβάνς στο Λονδίνο (24/2). Ο Μπέιλ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στην Φέρεντς Πούσκας Αρίνα, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2013 σκόραρε και έδωσε ασίστ σε 65 λεπτά.

Στα κύπελλα ο Μουρίνιο του έδωσε ένα ημίχρονο απέναντι στη Στόουκ (1-3) για την διοργάνωση του League Cup όπου πέτυχε και γκολ. Ο σύλλογος θα παίξει στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (25/4). Στο FA Cup (αποκλείστηκε η Τότεναμ) έκανε δύο συμμετοχές, 116 λεπτά και ένα γκολ.

Ο Μπέιλ είναι 31 ετών. Δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια. Στη Τότεναμ δεν ήρθε για να πάρει τη θέση του Χάρι Κέιν, ούτε του Χέουνγκ Μιν Σον. Αλλά δεν ήρθε ούτε για να γυαλίζει τον πάγκο. Στο πρωτάθλημα δεν έχει καν εφεδρικό ρόλο, στην Ευρώπη παίζει βασικός, όμως η φάση των ομίλων και η επόμενη φάση ήταν παιχνιδάκι για τους Λονδρέζους και ο Ζοζέ Μουρίνιο έδινε ρεπό στους βασικούς. 

Στο Λονδίνο ήρθε για να ξαναπαίξει μπάλα. Ήρθε για να ξαναβρεί τον εαυτό του. Ήρθε για να πάρει τη θέση του Μπέρχβαϊν, του Λαμέλα ή του Λούκας Μόουρα. Όχι να μπαίνει αλλαγή όποτε τον θυμηθεί ο Μουρίνιο, που πρόσφατα έριξε και τις μπηχτές του στον Ουαλό, λέγοντας πως προσποιήθηκε τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί από τον αγώνα που αποτέλεσε τον τελευταίο της ομάδας στο FA Cup, απέναντι στην Έβερτον (5-4) στο Γκούντισον Παρκ.

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #premierleague Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο πως αξίζει μια θέση στην 11αδα της Τότεναμ. Ο χρόνος του Ουαλού είναι περιορισμένος και κυλάει γρήγορα... Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 14:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα