Τούχελ: Προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα

Η πορεία του Τόμας Τούχελ στη Μπάγερν Μονάχου δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Οι Βαυαροί μετά την πρόσφατη ήττα τους από τη Μπόχουμ (3-2), έμειναν οχτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή της Bundesliga και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

Επιπλέον, την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκαν από τη Λάτσιο (1-0) στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του UEFA Champions League και απειλούνται με αποκλεισμό

από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Παρά το γεγονός πως η διοίκηση της Μπάγερν συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Τούχελ, φαντάζει αρκετά δύσκολο ο Γερμανός τεχνικός να συνεχίσει εκεί μετά το πέρας της εφετινής σεζόν. 

Έτσι, ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2021 με την Τσέλσι, έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την επόμενη μέρα της προπονητικής του καριέρας. Γι’ αυτό όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο ίδιος έχει προτείνει τον εαυτό του στη Μπαρτσελόνα και βλέπει θετικά ένα ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι

Thomas Tuchel knew that he would not continue with Bayern next season, so he actually offered himself to Barcelona a few days ago.

(Source: @ffpolo) pic.twitter.com/tCkvAQqT1K

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 21, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα