Τσάβι: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον»

Την προσοχή του στο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga με τη Χιρόνα (4/5/2024, 19:30) στρέφεται ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ. Ο προπονητής των Καταλανών παραδέχτηκε ότι η ήττα των «μπλαουγκράνα» στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τους πλήγωσε, με τους ίδιους να ανυπομονούν για εκδίκηση. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Τσάβι δεν μίλησε για τις μεταγραφές που ακούγονται, αλλά ούτε και για τον Λεβαντόφσκι.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, καθώς είναι ζωτικής

σημασίας για εμάς. Η αυτοπεποίθησή τους είναι ψηλά, ήρθε η ώρα να τους συγχαρούμε. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζουμε με μια ομάδα επιπέδου Champions League. Αυτό έχω πει στους παίκτες μου», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Μίτσελ, αλλά υπάρχει η ποδοσφαιρική εκδίκηση για το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Ωστόσο, οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι.», είπε για να συμπληρώσει για το τι πήγε λάθος στο πρώτο παιχνίδι:

«Κάναμε λάθη σε φάσεις που έχουμε αναλύσει και πρέπει να προσαρμοστούμε. Αλλά έχουν την ικανότητα να μας κάνουν ζημιά ανά πάσα στιγμή. Η Χιρόνα είναι μεγάλη ομάδα», όσον αφορά το μέλλον ο Τσάβι είπε:

«Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον, καθώς παίζουμε για τη δεύτερη θέση. Απομένει ένας μήνας και είναι καιρός να σκεφτούμε τους παίκτες που έχουμε και πρέπει να πετύχουν το στόχο που έχουμε μπροστά μας!», τόνισε για να ολοκληρώσει σχετικά με το μέλλον του Λεβαντόφσκι:

«Εκτιμούμε πολύ την παρουσία του Ρόμπερτ στην ομάδα και θα αποφασίσουμε για το μέλλον του στο τέλος της σεζόν».»

Keywords
Τυχαία Θέματα