Τσέλσι: «Πόρτα» από τη Μίλαν για τον Μενιάν

Ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου ψάχνει να εξασφαλίσει ένα νέο τερματοφύλακα αυτό το καλοκαίρι, με τους Κέπα και Μεντί να αναμένεται να αποχωρήσουν εάν έρθουν κατάλληλες προσφορές. Ο Σενεγαλέζος απόλαυσε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν με τους Μπλε του Λονδίνου, βοηθώντας τους να κερδίσουν το Champions League,

αλλά έχασε τη θέση του αυτή τη σεζόν από τον Ισπανό λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L’Equipe, οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει επαφή με τη Μίλαν για τον Μενιάν, ο οποίος μετά την πετυχημένη του θητεία στη Γαλλία με τη Λιλ, πανηγύρισε πρωτάθλημα και στην Ιταλία με τη Μίλαν, Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Γάλλος μπορεί να είναι απογοητευμένος στο Σαν Σίρο μετά την απόλυση του Πάολο Μαλντίνι (τον είχε φέρει στο Σαν Σίρο), με τον τερματοφύλακα να δημοσιεύει δύο φωτογραφίες του δίπλα στον θρύλο της Μίλαν στο Instagram με τις λέξεις «Sempre Milan» (Για πάντα Μίλαν).

Ο Μαλντίνι βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ατζέντηδες του Γάλλου τερματοφύλακα για μια νέα συμφωνία, αλλά τώρα πιστεύεται ότι έχει τεθεί στο επίκεντρο μετά την αποχώρηση του Ιταλού. Ωστόσο, μπορεί να είναι απογοητευμένος από τη φύση της αποχώρησης του Μαλντίνι, αλλά το ρεπορτάζ της L’Equipe αναφέρει ότι η ιεραρχία της Μίλαν δεν έχει πρόθεση να τον αφήσει να φύγει και θα αποκρούσει το ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές Fabrizio Romano, εν τω μεταξύ, είναι «απολύτως αδύνατο» για τη Μίλαν να σκεφτεί ακόμη και να πουλήσει τη Μενιάν έναντι φημολογούμενης αμοιβής 45 εκατομμυρίων ευρώ και πιθανότατα θα χρειαζόταν μια προσφορά άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ για να υποστηρίξουν μια πώληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα