Τζένοα-Μίλαν 0-1: «Λύτρωση» και μόνη στην κορυφή με Πούλισικ! (highlights)

Με τον Κρίστιαν Πούλισικ να σκοράρει τρία λεπτά πριν τα 90, η Μίλαν έφυγε με μια σπουδαία επικράτηση από τo «Stadio Luigi Ferraris» της Τζένοα για την 8η αγωνιστική της Serie A και βρίσκεται μόνη στην κορυφή με 21 βαθμούς, έπειτα και το 2-2 της Ίντερ με την Μπολόνια.

Mε 10 ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του γκολκίπερ Μενιάν στο 90+9′, αλλά και οι γηπεδούχοι καθώς ο τερματοφύλακας Μαρτίνες είδε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στο

90+13′.

O Ζιρού πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ των Ροσονέρι και από το φάουλ που έφερε την αποβολή του τερματοφύλακά του είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι στην εκτέλεση του Γκούντμουντσον!

Μάλιστα στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα, ο Γάλλος φορ έκανε ηρωική έξοδο και σταμάτησε παίκτη των φιλοξενούμενων που έφευγε σε τετ α τετ!

Απίστευτο φινάλε σε ένα… γκρανκινιολικό παιχνίδι!

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνεθ, Ζαμπέλι (68’ Εκουμπάν), Χαπς (90+1′ Πούσκας), Μπάνι, Βάσκεθ, Ντραγκουσίν, Ντε Βίντερ (90+14′ Λεάλι), Μαλινόβσκι (68’ Κουτλού), Θόρσμπι, Φρέντρουπ, Γκούντμουντσον

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (66’ Καλάμπρια), Τιό, Ερναντές, Τομόρι, Αντλί (66’ Ζιρού), Ράιντερς, Μούσα, Γιόβιτς (90+3′ Μπαρτεζάγκι), Οκαφόρ (46’ Λεάο), Τσουκβουέζε (46’ Πούλισικ)

Keywords
Τυχαία Θέματα