Τζιρόνα – Μπαρτσελόνα 4-2: Έκλεισε το Champions League με θέαμα και νέα τεσσάρα!

Απίθανο ξεκίνημα στο 4ο ραντεβού των Καταλανών στο Μοντιλίβι. Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα με γκολ από τον Κρίστενσεν (0-1, 30 λεπτό) και η Τζιρόνα απάντησε με τον Άρτεμ Ντόβμπικ που είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου και έφτασε τα 20 γκολ (1-1, 4ο λεπτό).

Η Μπαρτσελόνα δυσκόλεψε την Τζιρόνα και έβγαλε αρκετές φάσεις για γκολ σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος με δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό

ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Γιαμάλ από τον Γκουτιέρεθ και πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (1-2, 45+1′). Ο Πολωνός έφτασε τα 17 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γνωστή και απολαυστική Τζιρόνα καθάρισε το ματς και έδειξε πως φέτος κάνει αυτή το κουμάντο. Ο Πόρτου μπήκε στο ματς και στην πρώτη του επαφή εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρομπέρτο και την ασίστ του Ντόβμπικ (2-2, 65ο λεπτό). Δύο λεπτά αργότερα και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπαρτσελόνα η Τζιρόνα παίρνει το προβάδισμα με τον Γκουτιέρεθ (3-2, 67ο λεπτό). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πόρτου με δεύτερο απίθανο γκολ – καριέρας μέσα σε 10 λεπτά (4-2, 75ο λεπτό).

Η Μπαρτσελόνα θα ηττηθεί για πρώτη φορά στο Μοντιλίβι όπου στα προηγούμενα τρία ραντεβού είχε κρατήσει κα ανέπαφη την εστία της με τρεις σερί νίκες! Η Ομάδα του Μίτσελ (74β. ξεπέρασε την ομάδα του Τσάβι (73β.) και βρίσκεται μόνη πίσω από την πρωταθλήτρια και μαθηματικά Ρεάλ Μαδρίτης (87β.) τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Έρικ Γκαρθία, Νταβίντ Λόπεθ (65′ Πόρτου), Μπλιντ, Γκουτιέρεθ, Αλέις Γκαρθία, Ερέρα, Μαρτίν, Τσιγκάνκοφ (65′ Κόουτο), Σάβιο (86′ Βάλερι), Ντόβμπικ

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Πάου Κουμπάρσι, Αραούχο, Κανσέλο, Κρίστενσεν (69΄Πέδρι), Γκουντογκάν, Ρομπέρτο (79′ Ρομέου), Φερμίν Λόπεθ (69′ Ραφίνια), Γιαμάλ (84′ Φέλιξ), Λεβαντόφκσι (79′ Τόρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα