Τζόκοβιτς-Ράονιτς 3-1: Ακόμα και τραυματίας ο Νόλε στα προημιτελικά!

Τζόκοβιτς-Ράονιτς 3-1: Ακόμα και τραυματίας ο Νόλε στα προημιτελικά!basket1thanosΚυρ, 02/14/2021 - 15:41

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί» όπως τραγούδησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο τραγούδι «Χειροκρότημα».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμπνεύστηκε άθελα του από την Ελληνίδα τραγουδοποιό, και παρότι τραυματίας βρήκε το σθένος και την ψυχική δύναμη να προκριθεί στην οκτάδα του Australian Open!

Αυτή ήταν η 12η νίκη του σε 12 ματς κόντρα στον Καναδό, Μίλος Ράονιτς και η 12η πρόκριση του Σέρβου στα προημιτελικά του εν λόγω

Grand Slam! Φούλ του 12 δηλαδή!

Το νούμερο 1 της Παγκόσμιας κατάταξης πήρε το πρώτο σετ (7-6) στο τάι-μπρέικ, έχασε το δεύτερο (4-6), εμφανώς αποσυντονισμένος από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Και ενώ όλα έδειχναν ανατροπή και επικράτηση του νούμερου 14 του Κόσμου, ο Τζόκοβιτς έκανε δύο τρομερά σετ (6-1, 6-4) και θα βρει απέναντι του τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ την Τρίτη (16/02) για μία θέση στα ημιτελικά του σπουδαίου τουρνουά της Μελβούρνης.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της αναζήτησης του 18ου Grand Slam της σπουδαίας καριέρας του, 9ου στην Αυστραλία και φυσικά τρίτου διαδοχικού Australian Open!

Μύθος.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Australian Open - ΤΕΝΝΙΣ Off Off Off Off ΤΕΝΙΣ #djokovic ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο τραυματίας Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-1 σετ του Μίλος Ράονιτς και θα παίξει την Τρίτη (16/02) στον 12ο προημιτελικό του στο Australian Open με αντίπαλο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ! Μέταλλο πρωταθλητή στο τρίτο και το τέταρτο σετ από το Νόλε! Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 15:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα