Βελέζ: Μπλεξίματα για τέσσερις παίκτες της

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», κατηγορούμενοι είναι οι Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράιαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσει στην αργεντίνικη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 24χρονη, στις 3 Μαρτίου είχε πάει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, μετά από πρόσκληση του Σόσα. Όταν έφτασε στο δωμάτιο βρήκε και τους άλλους τρεις παίκτες της αργεντίνικης ομάδας. Μετά από κατανάλωση αλκοόλ, η ίδια ζήτησε να ξαπλώσει, γιατί αισθάνονταν αδιαθεσία και υποστηρίζει

πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά και από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στην κατάθεσή της συμπληρώνει πως αποχώρησε με ταξί από το σημείο και στη συνέχεια υπέβαλε την καταγγελία της, ζητώντας και ιατρική εξέταση.

Η διοίκηση της αργεντίνικης ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ο σύλλογος έλαβε γνώση της καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση που υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Μονάδα Εγκλημάτων κατά της Σεξουαλικής Ακεραιότητας της επαρχίας Τουκουμάν στις 6 Μαρτίου αυτού του έτους, στην οποία εμπλέκονται τέσσερις παίκτες της επαγγελματικής μας ομάδας. Δεδομένης της σοβαρότητας της καταγγελίας, το Διοικητικό Συμβούλιο τέθηκε αμέσως στη διάθεση του δικαστή του Τουκουμάν για να παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες και στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να συμβάλει στην έρευνα και τη διαλεύκανση του θέματος, αλλά και την απόδοση ευθυνών. Ομοίως, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου δράσης του συλλόγου σε περιπτώσεις βίας λόγω φύλου, αποφασίσθηκε προληπτικά ο αποκλεισμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τις δραστηριότητες της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα