Βέρντερ Βρ. – Γκλάντμπαχ 2-2: Ισοπαλία από την άσπρη βούλα

Στο παιχνίδι νούμερο 2000 στην Μπουντεσλίγκα για την Βέρντερ Βρέμης οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να το συνδυάσουν με νίκη αν κι έφτασαν πολύ κοντά σε αυτή και μάλιστα με ανατροπή. Η Γκλάντμπαχ κατάφερε να σκοράρει πρώτη και τελευταία παίρνοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) που την κάνει να αισθάνεται καλύτερα στη μάχη της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ, μόλις στο 8ο λεπτό με πολύ ωραία αντεπίθεση και πλασέ του Χακ στο οποίο δεν είχε απάντηση ο Τζέτερερ.

Όπως ήταν λογικό για περίπου

πέντε λεπτά η Γκλάντμπαχ είχε τον απόλυτο έλεγχο και την ψυχολογία κι έφτασε δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό πολύ κοντά στο 2-0. Αρχικά ο εξαιρετικός Κονέ απείλυσε την εστία της Βέρνετερ, με την μπάλα όμως να βγαίνει κόρνερ από την εκτέλεση του οποίου ο Ιτακούρα έπιασε την κεφαλιά με τον Τζέτερερ όμως να κάνει σπουδαία απόκρουση και πάλι σε κόρνερ.

Η Βέρντερ ήθελε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης πριν φύγει το ημίχρονο αλλά φαινόταν πως δεν θα τα καταφέρει καθώς τα λεπτά περνούσαν και γκολ δεν ερχόταν. Όμως στο 45ο λεπτό και ύστερα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα από κακό κοντρόλ του Σκάλι ο Μπιτενκούρ πάσαρε στον Βόλτεμαντε ο οποίος σούταρε και νίκησε τον Νίκολας για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Βέρντερ ήταν καλύτερη και στο 66ο λεπτό και πάλι με τον Βόλτεμαντε κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-1. Ήταν το κόρνερ του Ντουκς από τα αριστερά ο Βόλτεμάντε πήδηξε με τρομερή δύναμη αλλά και χωρίς αντίπαλο “εκτελώντας” τον Νίκολας.

Όλα έδειχναν πως η Βέρντερ θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς της νίκης και με αυτούς θα γλυκοκοιτούσε την έξοδο στην Εύρωπη όμως στο 90ο λεπτό μέσω του VAR η Γκλάντμπαχ κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Βέρντερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νέουχαους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα