Βιγιαρεάλ – Θέλτα 3-2: Σκόραρε ο Δουβίκας, αλλά “βυθίζεται” η ομάδα του (highlights)

Με μπόλικο άγχος, η Βιγιαρεάλ των πολλών απουσιών κέρδισε εντός έδρας με 3-2 τη Θέλτα στο “Θεράμικα” σε ματς για τη 18η αγωνιστική της La Liga. Σκόραρε ο Τάσος Δουβίκας (τρίτο γκολ στο πρωτάθλημα), πήγε να γυρίσει το ματς από το 3-0 η ομάδα από το Βίγο!

Το “κίτρινο υποβρύχιο” πέταξε τις… τορπίλες του στη Θέλτα στο πρώτο μέρος, καθώς προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Πεντράθα στο

13′ και Μαντί στο 40′. Στα 18 δευτερόλεπτα από την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι και ο Ντάνι Παρέχο έκανε το 3-0.

Η υπόθεση – νίκη έμοιαζε να είχε τελειώσει, ωστόσο η Θέλτα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Δουβίκας (έπαιξε σε όλο το ματς) με όμορφη προβολή στο 52ο λεπτό μείωσε σε 3-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γιόργκεν Στραντ Λάρσεν έκανε το 3-2 και έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι.

Μάλιστα η Θέλτα “άγγιξε” την ισοφάριση σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο η Βιγιαρεάλ κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Η Βιγιαρεάλ είναι στην 13η θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς, ενώ η Θέλτα Βίγο είναι 18η με 13 βαθμούς και εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα