Βίνερ Βικτόρια-Παναθηναϊκός 0-4: Μπήκαν Αϊτόρ και Ζέκα! Σκόραρε ο Γερεμέγεφ! (hls)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βίνερ Βικτόρια με σκορ 4-0, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Τα σπουδαία νέα από αυτό το φιλικό είναι ότι μετά τους τραυματισμούς τους αγωνίστηκαν οι Αϊτόρ, Ζέκα και Φρόκου. Και οι τρεις μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και από την πρώτη μέρα της νέας σεζόν φώναξαν “παρών”.

Στο φιλικό ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Γερεμέγεφ ο οποίος πέτυχε και το πρώτο του ανεπόσημο γκολ

με την ομάδα. Μάλιστα ήταν φανερό πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ζητήσει από τους υπόλοιπους να παίζουν πολύ με τον Σουηδό, ώστε να βγουν κάποια plays απο το πρώτο φιλικό.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε αρκετούς βασικούς παίκτες στο αρχικό σχήμα (Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος και Μαντσίνι) δείγμα ότι θέλει άμεσα να αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας ώστε να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται στα ματς με την Ντνίπρο.

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Γκρόιζντιτς μετά από σέντρα του Χουάνκαρ στο 11ο λεπτό, ενώ στο 23ο λεπτό ο Γερεμέγεφ με ωραίο τελείωμα πέτυχε το πρώτο του γκολ με το τριφύλλι στο στήθος ύστερα από ενέργεια του ορεξάτου Μπερνάτ.

Το 3-0 έγραψε ο νεαρός Καλοσκάμης στο δεύτερο μέρος, μετά από ωραία ενέργεια του Αϊτόρ (που ήταν ίσως ο κορυφαίος του γηπέδου) και άστοχο πρώτο τελείωμα του Μπιλάλ.

Το τελικό 4-0 έγραψε ο Μπιλάλ μετά από δυνατό σουτ του Καμπετσή και ριμπάουντ του νεαρού επιθετικού. Γκολ από δεύτερο “προϊόν” της “πράσινης” Ακαδημίας.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (36’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (56’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ (49’ Κάτρης), Σιδεράς, Χουάνκαρ (49’ Φικάι), Ρουμπέν (49’ Φρόκου), Τσόκαϊ (56’ Ζέκα), Παλάσιος (49’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (49’ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (49’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (49’ Μπιλάλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα