Βλάχοβιτς: «Πολύ χαρούμενος που έμεινα στη Γιουβέντους»

Στην «Gazzetta Dello Sport», έδωσε συνέντευξη ο παίκτης της Γιουβέντους ο οποίος όπως δήλωσε είναι ευχαριστημένος με την ομάδα και δεν σκέφτεται να φύγει .

Ακόμα έκανε λόγο για έναν από τους μεγάλους στόχους του που είναι να παίξει ξανά στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχα άγχος που δεν είχα σκοράρει για αρκετό καιρό. Δεν έχω κάποιο μυστικό εκτός από την καθημερινή δουλειά. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του, όπως και η ζωή, αλλά

η διαφορά είναι η ψυχολογία σου, το πόσο μπορείς να μείνεις “καθαρός” και να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει. Δεν είχα ανησυχήσει, ήθελα απλά να βοηθήσω την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου. 

Για το αν ονειρεύονται στη Γιουβέντους την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει πάντα να ονειρεύονται, όλοι έχουμε τους στόχους μας, προσωπικούς αλλά και ως ομάδα. Προτεραιότητα είναι να τερματίσουμε στην τετράδα και να παίξουμε ξανά στο Champions League. Μετά θα δούμε που θα είμαστε στη βαθμολογία και τι μπορούμε να κάνουμε.

Όλοι στα αποδυτήρια έχουμε την θέληση να κερδίζουμε διότι η φανέλα της Γιουβέντους το απαιτεί.»

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή:

«Ήμουν σίγουρος πως ήθελα να μείνω. Οι φήμες είναι εδώ, είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως αν ξεκινήσουμε να ακούμε τους πάντες τότε θα τρελαθούμε. Απομονώθηκα και στο τέλος είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα, είναι αυτό που ήθελα.

Είναι πολύ καλύτερο να αγωνίζεσαι στη Γιουβέντους από ό,τι φανταζόμουν. Μόνο όταν είσαι μέσα σε αυτή την ομάδα μπορείς να καταλάβεις το μέγεθός της και τι συμβαίνει γύρω. Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μας. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία, ήθελα πάντα να μείνω “μπιανκονέρι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα