'Βρέθηκε' ο πρωαγωνιστής του επόμενου παιχνιδιού της σειράς Yakuza

Πού είναι όμως η πρωταγωνίστρια, οέο;

Η επόμενη προσθήκη στη σειρά Yakuza, η οποία έχει και τον τίτλο Shin Ryu ga Gotoku στην Ιαπωνία, έχει βρει ήδη τον πρωταγωνιστή της στο "πρόσωπο" του Ichiban Kasuga, με τον ρόλο της πρωταγωνίστριας όμως να είναι ακόμη "ανοικτός".

Το "κενό" αυτό θα προσπαθήσουν να "κλείσουν" υποψήφιες ηθοποιοί, οι οποίες θα πρέπει πρώτα να περάσουν από τις κλασσικές auditions. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της

αγγελίας, γυναίκες άνω των 20 ετών είναι ευπρόσδεκτες στο να δοκιμάσουν την τύχη τους, με τις εγγραφές να είναι ανοικτές μέχρι την 21η Απριλίου.

Η "νικήτρια" βέβαια θα έχει την τύχη να γίνει η πρωταγωνίστρια του νέου παιχνιδιού, αλλά ακόμη να γίνει μέρος των εκδηλώσεων για την προώθηση του παιχνιδιού και την "αύξηση" του τραπεζικού της λογαριασμού κατά 1 εκατομμύριο yen (~€9,000).

Ο νέος τίτλος Yakuza δεν έχει αποκτήσει ακόμη το δικό του όνομα, ενώ δεν έχει ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά είναι σίγουρη η κυκλοφορία του για τα PlayStation.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceTerrorarium - Early Access TrailerSekiro: Shadows Die Twice - Juzou the Drunkard TrailerBattlefield 5: Firestorm - 9 λεπτά Gameplay

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα