Ζάλγκιρις-Παρτίζαν 85-93: Συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» και εκτός έδρας

Η Παρτίζαν προερχόταν από τρείς εντός έδρας νίκες στην Ευρωλίγκα και συμπλήρωσε έναν μήνα αήττητης πορείας με την νέα επικράτηση της κόντρα στην Ζάλγκιρις, στο Κάουνας (85-93), φτάνοντας στο ρεκόρ 8-6 για την 14η αγωνιστική, Ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Ομπράντοβιτς, μετά την πρώτη στην Λυών, ενώ η Ζάλγκιρις γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα της και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία με 5 νίκες και 9 ήττες.

«Ραψωδία» του Πάντερ, αντίδραση από τον Έβανς

Ο Κέβιν Πάντερ με 4/5 τρίποντα στο

πρώτο ημίχρονο,. έδωσε τον καλό επιθετικό ρυθμό στην Παρτίζαν που απέκτησε το προβάδισμα του σκορ από την…πρώτη επίθεση του αγώνα και δεν το απώλεσε ποτέ. Και η αιτία ήταν απλή, αφού εκτός του Πάντερ, οι φιλοξενούμενοι είχαν στο επιθετικό ρεπερτόριο τους, ακόμα 4 συμπαίκτες του Αμερικάνου σταρ, με διψήφιο αριθμό πόντων. Μοναδική αντίδραση της Ζάλγκιρις, ήταν ο Κίναν Έβανς. Ως “μοναχικός λύκος”. όμως, πήρε σωρεία πρωτοβουλιών, χωρίς να έχει συμπαράσταση στην επίθεση.

Το 58-64 «ερέθισε» τα αντανακλαστικά της Παρτίζαν

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας προσπάθησε στην τρίτη περίοδο να φτάσει σε ολική ανατροπή του σκορ, αλλά έμινε στην μερική. Μείωσε μέχρι το 58-64, ο Ομπράντοβιτς κάλεσε τάιμ αουτ, χρησιμοποίησε ξανά Πάντερ καΙ Ντόζιερ, ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα, η Παρτίζαν να αυξήσει το προβάδισμα άνω των 10 πόντων και στο ίδιο μοτίβο, κύλησε η τέταρτη περίοδος.

Δεκάλεπτα: 21-29, 44-58, 64-76, 85-93

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζάλγκιρις-Παρτίζαν 85-93, Συνεχίζει,zalgkiris-partizan 85-93, synechizei