Ζουλς: “Με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα τελικός”

Αναλυτικά:

“Τα ντέρμπι είναι πάντα σημαντικά. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ξέρουμε πόσο σκληρά είναι για μας, για το κόσμο και τη πόλη. Χαίρομαι που παίξαμε καλά και κερδίσαμε.

Το είδατε στο παιχνίδι ότι είχε πολλή τακτική. Ήταν πρώτοι κι εμείς πέμπτοι. Είναι μια καλή ομάδα με πολλή ποιότητα όπως κι εμείς. Κάναμε τη δουλειά που μας είπε ο προπονητής μας, παλέψαμε και πήραμε τη νίκη.

Νομίζω πως απέναντι στον ΠΑΟΚ

είναι πάντα τελικός. Ποτέ δεν είναι “φιλικά” παιχνίδια.

ήμερα το παιχνίδι ήταν χωρίς οπαδούς. Ήταν πιο δύσκολο για εκείνους και πιο εύκολο για εμάς. Προσαρμοστήκαμε πιο εύκολα στο παιχνίδι. Όταν έρθουν στο δικό μας γήπεδο κι εκεί ο ΠΑΟΚ θα νιώθει εκείνος τη πίεση.

Ο τελικός είναι άλλος αγώνας με διαφορετικό αντίπαλο. Έχουμε δύο μήνες πριν τον τελικό. Μόλις φτάσει η ώρα του τελικού, ο προπονητής θα καταστρώσει τα πλάνα του. Αλλά, μέχρι τον τελικό έχουμε σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μορόν. Σκόραρε και μας έδωσε τη νίκη, γιατί αν βάλεις γκολ και καταφέρεις να κερδίσεις, πάντα είναι πιο χαρούμενος. Είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο κι αντικαταστάθηκε. Έχουμε άλλα εννέα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσει να μας βοηθάει να κερδίζουμε παιχνίδια¨.

Keywords
Τυχαία Θέματα