Awards MotoGP με πολλά beats, φως και αίγλη

Awards MotoGP: Η διοργανώτρια εταιρεία Dorna γιόρτασε τους πρωταθλητές της στις κατηγορίες MotoGP. Το «Beats: Lights Out Gala» πραγματοποιήθηκε στο Pabellon Fuente San Luis στη Βαλένθια, με τη μουσική συνοδεία της ποπ τραγουδίστριας Ana
Mena.Τα highlights του μηχανοκίνητου αθλητισμού απευθείας στα εισερχόμενά σας δύο φορές την εβδομάδα.

Ο Gavin Emmett και η Alina Marzi από το ServusTV παρουσιάστηκαν το πρόγραμμα και υπήρχαν πολλά για να γιορτάσουν. Ο Pecco Bagnaia, ο Jorge Martin και ο Marco Bezzecchi έλαβαν τα μετάλλιά τους ως πρώτοι 3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, οι Pedro Acosta, Tony Arbolino και Fermin Aldeguer τιμήθηκαν από την κατηγορία Moto2, Jaume Masia, Ayumu Sasaki και David Alonso από το Moto3 και από το MotoE Mattia. Casadei, Jordi Torres και Matteo Ferrari.

Η Ducati αναδείχθηκε νικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κατασκευαστών MotoGP, η Prima Pramac Racing αναδείχθηκε νικητής του ομαδικού πρωταθλήματος. Ο Marc Marquez έλαβε το “Agostini Award” για τον καλύτερο ελιγμό προσπέρασης της χρονιάς – έναν τίτλο που ψηφίστηκε από τους οπαδούς.

Awards MotoGP: Οι Red Bull KTM Ajo και Liqui Moly Husqvarna Intact GP κέρδισαν το ομαδικό πρωτάθλημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 και Moto3, ενώ οι Kalex και KTM κέρδισαν τον τίτλο των κατασκευαστών σε αυτές τις κατηγορίες.

Τα βραβεία «Tissot Pole of Poles Awards» απονεμήθηκαν στους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές Bagnaia, Acosta και Masia. Η Bagnaia έλαβε επίσης ένα νέο αυτοκίνητο για τη νίκη των “BMW M Awards”.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση της Ισπανίδας ποπ τραγουδίστριας Ana Mena, η οποία είχε ήδη πάρει την καρό σημαία στο Grand Prix της Κυριακής.

Βραβεία MotoGP 2023

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΆμπου Ντάμπι F1: Ο Θρυλικός Max Verstappen τελειώνει τη σεζόν με στυλMotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Awards MotoGP: Μια απίστευτη χρονιά γιορτάστηκε με στυλ στο Pabellon Fuente San Luis στη Βαλένθια, πριν από μια συναυλία της βραβευμένης Ισπανίδας καλλιτέχνιδας Ana Mena!

Με οικοδεσπότες τους Gavin Emmett και Alina Marzi, η κύρια σκηνή είναι όπου είδαμε την πρώτη τριάδα του MotoGP να εμφανίζεται καθώς ο Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team) και ο Jorge Martin (Prima Pramac Racing) συγκέντρωσαν τα χάλκινα και ασημένια μετάλλιά τους, με δύο Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP Francesco Bagnaia (Ομάδα Ducati Lenovo) έκανε την τιμή να τοποθετήσει την πλακέτα του στον περίφημο MotoGP Tower of Champions για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στην κεντρική σκηνή ανέβηκαν επίσης οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Moto2 και Moto3 του 2023, καθώς ο Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) και ο Jaume Masia (Leopard Racing) εκτιμούσαν τα βραβεία των νικητών τους.

Awards MotoGP: Στο κόκκινο χαλί, ο Jack Appleyard ήταν έτοιμος για συνέντευξη και περισσότερα βραβεία απονεμήθηκαν επίσης μπροστά στους θαυμαστές. Η Ducati και η Prima Pramac Racing κέρδισαν τους τίτλους Κατασκευαστών και Ομάδων και ήταν ο Marc Marquez (Repsol Honda Team) – όπως ψηφίστηκε από το κοινό – που διεκδίκησε το βραβείο Agostini για την καλύτερη προσπέραση του 2023.

Οι επιλαχόντες Moto2 και Moto3 πήραν επίσης τις διακρίσεις τους στο κόκκινο χαλί, πήγαν στον Tony Arbolino (Elf Marc VDS Racing Team) και στον Ayumu Sasaki (Liqui Moly Husqvarna Intact GP), αντίστοιχα, και στους αναβάτες που τερμάτισαν τρίτη θέση στο οι μεσαίες και ελαφριές κατηγορίες – Fermin Aldeguer (CAG SpeedUp) και David Alonso (Valresa GASGAS Aspar Team) γιόρτασαν τις επιτυχίες τους.

Awards MotoGP : Η Red Bull KTM Ajo στο Moto2 και η ομάδα Liqui Moly Husqvarna Intact GP στο Moto3 κέρδισαν επίσης τα τρόπαια των ομάδων, ενώ τα βραβεία Constructor στο Moto2 και το Moto3 ήταν επίσης στην ατζέντα των βραβείων. Πήγαν σε Kalex και KTM αντίστοιχα.

Μοιράστηκαν επίσης τα βραβεία Tissot Pole of Poles και ήταν οι τρεις Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2023 που έλαβαν τα βραβεία σε κάθε κατηγορία: Bagnaia, Acosta και Masia. Και ο Bagnaia έλαβε το βραβείο BMW M του.

Μια ιστορική σεζόν MotoE του 2023 γιορτάστηκε επίσης καθώς η τρίτη θέση Matteo Ferrari (Felo Gresini MotoE), η δεύτερη θέση Jordi Torres (Openbank Aspar Team) και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Mattia Casadei (HP Pons Los40) γιόρτασαν τις λαμπρές τους σεζόν, ενώ η HP Pons Los40 κατέκτησε την Τίτλος ομάδων.

Πόντοι Πρωταθλήματος MotoGP
Pos Καβαλάρης Πόντοι
1 BAGNAIA Francesco [ITA] 467
2 ΜΑΡΤΙΝ Χόρχε [ENG] 428
3 ΜΠΕΤΖΕΚΙ Μάρκο [ITA] 329
4 BINDER Brad [RSA] 293
5 ZARCO Johann [FRA] 225
6 ESPARGARO Aleix [SPA] 206
7 VIÑALES Maverick [SPA] 204
8 MARINI Luca [ITA] 201
9 MARQUEZ Alex [SPA] 177
10 QUARTARARO Fabio [FRA] 172
11 ΜΙΛΕΡ Τζακ [Αυστραλία] 163
12 ΤΟΥ GIANNANTONIO Fabio [ITA] 151
13 ΜΟΡΜΠΙΝΤΕΛΙ Φράνκο [ΙΤΑ] 102


14 MARQUEZ Marc [SPA] 96
15 ΜΠΑΣΤΙΑΝΙΝΙ Αινείας [ΙΤΑ] 84
16 OLIVEIRA Miguel [BY] 76
17 FERNANDEZ Augusto [SPA] 71
18 NAKAGAMI Takaaki [JPN] 56
19 RINS Alex [SPA] 54
20 ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Ραούλ [SPA] 51
21 PEDROSA Dani [SPA] 32
22 MIR Joan [SPA] 26
23 ESPARGARO Pol [SPA] 15
24 SAVADORI Lorenzo [ITA] 12
25 FOLGER Jonas [GER] 9
26 BRADL Stefan [Γερμανία] 8
27 PIRRO Michele [ITA] 5
28 PETRUCCI Danilo [ITA] 5
29 CRUTCHLOW Cal [GBR] 3
30 LECUONA Iker [SPA] 0
31 BAUTISTA Alvaro [SPA] 0

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Η F1 AI και η καταραμένη πίστα αλλάζει το δράμαMotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Awards MotoGP,