Champions League: Ματσάρες στο σημερινό πρόγραμμα – Ξεχωρίζει το Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν!

Ακόμα μία φανταστική βραδιά θα περάσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι, αφού το Champions League συνεχίζεται, με το πρώτο… πιάτο να είναι πεντανόστιμο, αφού θα δούμε την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μίλαν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού η δράση αρχίζει από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στις 19:45, όπου έχουμε δύο παιχνίδια.

Η Φέγενορντ υποδέχεται

τη Λάτσιο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση και με νίκη να περνούν τους Ιταλούς.

Ενώ έπειτα η Μπαρτσελόνα την ίδια ώρα, θα φιλοξενήσει στην έδρα της τη Σαχτάρ, σε ένα ματς που σίγουρα οι Καταλανοί είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Στη συνέχεια, αρχίζει το κεντρικό… μενού της βραδιά, αφού στις 22:00 έχουμε έξι αγώνες, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αρχικά η Αντβέρπ θα κοντραριστεί με την Πόρτο στο Βέλγιο σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, ωστόσο οι Πορτογάλοι είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και φυσικά εμπειρία.

Μετά έχουμε την Γιανγκ Μπόις να φιλοξενούν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι, η οποία και αναμένεται να έχει ένα εύκολο βράδυ, αν σκεφτεί κανείς τη διαφορά δυναμικότητας.

Η Λειψία θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα ματς που μπορεί να γίνει η έκπληξη, ωστόσο οι Γερμανοί δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Φυσικά έχουμε ακόμα δύο ματσάρες, όπου η Νιουκάστλ που έχει εκπλήξει τους πάντες με τα όσα κάνει, θα παλέψει απέναντι στην Μπορούσια Ντόρμουντ και μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι Άγγλοι έδειξαν ότι μπορούν να λυγίσουν κάθε αντίπαλο στην έδρα τους και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, νικώντας 4-1 την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας, θα έχουν για ακόμα μία αγωνιστική στο Champions League δύσκολο έργο οπως προείπαμε, αφού θα κοντραριστούν με τη Μίλαν, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να σβήσουν όσο γίνεται τη βαριά ήττα από τις «Καρακάξες».

Ενώ η βραδιά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης φτάνει στο τέλος της, με το Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης, στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Champions League: Αναλυτικά οι αναμετρήσεις!

Φέγενορντ – Λάτσιο (19:45 – Cosmote Sport 3HD)

Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ (19:45 – Cosmote Sport 2HD)

Νιουκάστλ – Ντόρτμουντ (22:00 – Cosmote Sport 7HD)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν (22:00 – Cosmote Sport 2HD & MEGA)

Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00 Cosmote Sport 5HD)

Αντβέρπ – Πόρτο (22:00 – Cosmote Sport 9HD)

Λειψία – Ερυθρός Αστέρας (22:00 – Cosmote Sport 8HD)

Γιανγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι (22:00 – Cosmote Sport 3HD)

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Ματσάρες, – Ξεχωρίζει, Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν,Champions League, matsares, – xechorizei, pari sen zermen – milan