Live ενημέρωση: Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live ενημέρωση στ παιχνίδια Ολυμπιακός–Φενέρμπαχτσε (19:45) και το Κλαμπ Μπριζ–ΠΑΟΚ (22:00) για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Europa Conference League.

Live ενημέρωση: Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-0

Λήξη αναμέτρησης, νίκη για την Μπριζ με 1-0. Ζωντανός στο κόλπο ης πρόκρισης ο ΠΑΟΚ.

77′ Πιάνει το πέναλτι ο Κοτάρσκι! Ο Τιάγκο το έκανε προς το κέντρο

και ο Κροάτης κίπερ του είπε «όχι».

76′ ΠΕΝΑΛΤΙ για την Μπριζ μετά το λάθος του Κοτάρσκι

66′ Ο ΠΑΟΚ πετάει στα σκουπίδια μία πολύ καλή αντεπίθεση…

58′ Μεγάλη επέμβαση του Κοτάρσι σε πλασέ του Τζουτγκλά.

54′ Από πλάγια ο Τζουτγκλά αστοχεί, αν και αμαρκάρισοτς.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

43′ Δοκιμάζει το πόδι του ο Τάισον, λίγο πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

39′ Δυνατό σουτ του Μεϊτέ, άουτ η μπάλα.

37′ Από απευθείας εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, αλλά πρώτα είχε περάσει εκτός.

31′ Οι τελικές είναι 1-2, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει ακόμη επικίνδυνος.

19′ Ο Τιάγκο παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί. Ήταν, πάντως, σε θέση οφσάιντ.

10′ Ευκαιρία για την Μπριζ! Ο Ντιάγκο δεν προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από τη σέντρα του Ντε Κάιπερ. Δεν έχει μπει καλά ο ΠΑΟΚ…

7′ ΓΚΟΛ για την Μπριζ! Ο Βέτλεσεν βρέθηκε ανενόχλητος και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

1′ Σέντρα στο παιχνίδι.Οι συνθέσεις στο Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ

Μπριζ (Νίκι Χάγεν): Γιάκερς, Σπίλερς, Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σάμπε, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Φέτλεσεν, Σκόρας, Τιάγκο, Γιουτγκλά.

Στον πάγκο οι: Μπούρσικ, Ορντόνιες, Μέιγερ, Μπογιατά, Νούσα, Μπαλάντα, Χόμα, Ταλμπί, Ζινκερνάγκελ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα.

Στον πάγκο οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ότο, Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ, Αντόνιο, Τζίμας.

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία)Βοηθοί: Γιαν Ζαιντέλ, Ράφαελ Φόλτιν.VAR: Μάρκο ΦριτςAVAR: Σέρεν ΣτορικςΤέταρτος: Σβεν Γιαμπλόνσκι

Ολυμπιακός-Φενέρμπχτσε 3-2 ΤΕΛΙΚΟ

4 λεπτά καθυστερήσεις στο Καραϊσκάκη

74′ ΓΚΟΛ 3-2: Αναπάντεχη εξέλιξη στο ματς, καθώς ο Ολυμπιακός δέχεται και 2ο τέρμα μέσα σε μόλις έξι λεπτά, έτσι το 3-0 έγινε 3-2! Ο Τάντιτς γεμίζει στην περιοχή ο Γιουκσέκ τσιμπάει τη μπάλα και ο αμαρκάριστος Καχβετσί που εκμεταλλεύεται αδράνεια στην πειραιώτικη άμυνα εκτελεί διαγώνια τον Τζολάκη!

68′ ΓΚΟΛ 3-1: Η Φενέρ μειώνει με εκτέλεση πέναλτι του Τάντιτς. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο Ρέτσος ο οποίος πήγε με τάκλιν στον Οσάγι-Σάμουελ και τον ανέτρεψε. Μάλιστα ο Ελληνας αμυντικός θα χάσει τη ρεβάνς καθώς αντίκρισε την κίτρινη καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Ο Ολυμπιακός είχε χάσει μέτρα στο γήπεδο και το πλήρωσε, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει έδαφος.

57’΄ ΓΚΟΛ 3-0: Ο Ολυμπιακός βάζει γερή υποθήκη πρόκρισης από σήμερα κιόλας! Ο Ολυμπιακός πρεσάρει ψηλά με τον Έσε που κλέβει σε καίριο σημείο, ο Ελ Κααμπί «σπάει» τη μπάλα στον Τσικίνιο, ο οποίος με ασύλληπτο διαγώνιο σουτ κάνει το 3-0 και δίνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην διαφαινόμενη νίκη της ελληνικής ομάδας.

46′: Άρχισε το Β μέρος. Χωρίς αλλαγές συνεχίζουν οι δύο ομάδες…

Ημίχρονο στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να είναι σαφώς ανώτερος, να προηγείται ήδη με 2-0 (8′ Φορτούνης, 32′ Γιόβετιτς) και να έχει κάνει σημαντικό βήμα ώστε να πάρει σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς. Η τουρκική ομάδα δείχνει σαφώς επηρεασμένη από το θέμα που αντιμετωπίζει στην χώρα της, ωστόσο διαθέτει ποιότητα και σε 2-3 περιπτώσεις έχει φανεί αυτό, απειλώντας τον Ολυμπιακό.

32′ ΓΚΟΛ 2-0: Μεγαλώνει το προβάδισμά του επί των Τούρκων ο Ολυμπιακός, λίγο μετά το ημίωρο του αγώνα. Ο Ελ Κααμπί «σπάει» με το κεφάλι για τον Γιόβετιτς, εκείνος ανοίγει στον Φορτούνη που με τη σειρά του συγκλίνει και με άψογη κάθετη βρίσκει τον Γιόβετιτς. Ο τελευταίος εφορμά από τα πλάγια στην περιοχή και εκτελεί τον Λιβάκοβιτς για το 2-0!

8′ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στην πρώτη καλή του επίθεση στα καρέ τωνΤούρκων: Μετά από πρέσινγκ του Μασούρα και κόντρα στην απομάκρυνση του Σογιουντσού, ο Φορτούνης γίνεται κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής και με εξαιρετικό συρτό σουτ εκτός περιοχής εκτελεί τον Λιβάκοβιτς για το 1-0!

1: Άρχισε το ματς!

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο – Μασούρας, Γιόβετιτς, Φορτούνης – Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Ρίτσαρντς, Ντόη.

Φενέρμπαχτσε (Ισμαΐλ Καρτάλ): Λιβάκοβιτς – Οσάγι-Σάμουελ, Σογιουντσού, Μπεκάο, Ουστερβέλντε – Ζάιτς, Κρούνιτς, Σιμάνσκι – Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.

Στον πάγκο: Ντεμίρ, Εγριμπαγιάτ, Γικσέκ, Καντίογλου, Κεντ, Μπονούτσι, Μπατσουαγί, Φρεντ, Ντουρσούν, Καραγιαζί, Φεντάι, Ακτσιτσέκ.

Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)Βοηθοί: Στεφάν Ντε Αλμέιδα, Μπεκίμ Ζογκάι (Ελβετία)4ος: Αλεσάντρο Ντούντιτς (Ελβετία)VAR: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία)AVAR: Λιονέλ Τσουντί (Ελβετία)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα