Live ενημέρωση: Παναιτωλικός – Άρης 0-1 Τελικό

Live ενημέρωση στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναιτωλικός – Άρης (19:00 –  Cosmote Sport 3) στο γήπεδο Αγρινίου.

Live ενημέρωση: Παναιτωλικός – Άρης 0-1 Τελικό

Τέλος στο παιχνίδι! Ο Άρης παίρνει σαφές προβάδισμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου καθώς επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ

του Φραν Βέλεθ στο 64′.

90+3′: Ο Διαμαντόπουλος αρχικά έδειξε κόκκινη στον Μαυρία για το σκληρό μαρκάρισμά του στον Σαμόρα όμως ο Παπαπέτρου από το VAR τον φώναξε να δει τη φάση και τελικά πήρε πίσω την αποβολή και έδειξε κίτρινη στον παίκτη του Παναιτωλικού.

90′: Εκτός ο Μορόν, μέσα ο Ανσαριφάρντ (ντεμπούτο). Ντουκουρέ και Φετφατζίδης μέσα, έξω οι Νταρίντα, Βερστράτε.

Παναιτωλικός – Άρης | 0-1, ο Βέλεθ επισφραγίζει την τρομερή εμφάνιση με άψογη εκτέλεση

83′: Μαυρίας αντί Στάγιτς για τον Παναιτωλικό.

77′: Πέρες, Καρέλης μέσα για τον Παναιτωλικό, έξω Χουάνπι και Πέδρο.

71′: Χατζηθεοδωρίδης και Σενγκέλια έξω για τον Παναιτωλικό, Φρεντ Ντουάρτε και Λομόνακο μέσα, οποίος κάνει ντεμπούτο.

70′: Έξω ο Μάνου Γκαρθία για τον Άρη, μέσα ο Ροζ.

64′: ΓΚΟΟΟΛ 0-1: Ο Άρης ανοίγει το σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ! Σέντρα του Μανού Γκαρσία καρφωτή κεφαλιά στην κίνηση του Βέλεθ και προβάδισμα για τον Θεό του πολέμου!

60′: Ο Άρης έχει σαφώς πιο δυνατά από ότι στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Μάντζιου έχει την κατοχή της μπάλας, με τον Παναιτωλικό να αμύνεται, ωστόσο να παραμένει επικίνδυνος όταν  φεύγει στις αντεπιθέσεις και μάλιστα με πολλούς παίκτες.

56′: Πρώτη αλλαγή στο ματς, είναι για τον Άρη. Σαμόρα αντί Σαβέριο.

Χωρίς αλλαγές άρχισε το Β΄ μέρος.

Παναιτωλικός – Άρης | Ο Μπράμπετς χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου

Ημίχρονο στο Αγρίνιο χωρίς σκορ ως τώρα. Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά, είχε ένα πεντάλεπτο πολύ δυνατό όπου απέιλησε 3-4 φορές χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει γκολ. Μετά το 25′ ο Άρης ισορρόπησε, ειδικά μετά το 30′ και ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να έχουν καλές στιγμές με Μπράμπετς  (κεφαλιά στο 30′) και Σαβέριο (τετ α τετ στο 41′).

Παναιτωλικός – Άρης | Σπουδαίος Κουέστα, φοβερή διπλή επέμβαση στον Τορεχόν

30′: Πρώτη ευκαιρία για τον Άρη και μάλιστα πολύ μεγάλη! Από το πρώτο κόρνερ των φιλοξενούμενων και την γυριστή πάσα του Σουλειμάνοφ ο Μπράμπετς αστόχησε σε κεφαλιά από κοντά αν και ανενόχλητος!

Παναιτωλικός – Άρης | Δίλεπτο… φωτιά για τους γηπεδούχους με συνεχόμενες ευκαιρίες

Παναιτωλικός – Άρης | Με τον κόσμο στο πλευρό τους ξανά οι Αγρινιώτες

10′: Ενώ το ματς ήταν μοιρασμένο ως τώρα ξαφνικά στο τελευταίο 4-5 λεπτά ο Παναιτωλικός ασκεί απίστευτη πίεση στην άμυνα του Άρη, 3-4 καλές στιγμές με Σενγκέλια (σουτ), Ζοάο Πέδρο (κεφαλιά) αρχικά και στη συνέχεια με δύο μεγάλες επεμβάσεις του Κουέστα σε σε κεφαλιά και σουτ του Τορεχόν στην ίδια φάση! Η άμυνα του Άρη παρατάει, μη μπορώντας να απομακρύνει, ενώ έχει δώσει και 2-3 κόρνερ στους γηπεδούχους στο διάστημα αυτο.

Σχεδόν γεμάτο το γήπεδο στις κερκίδες που είναι ανοιχτές, καθώς από τη μία πλευρά, εκεί που συνήθως κάθονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί είναι κλειστές,

1′: Σέντρα στο ματς με μικρή καθυστέρηση καθώς οι οπαδοί του Παναιτωλικού άναψαν καπνογόνα με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να θολώσει.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Στάγιτς, Μπ. Ντουάρτε, Μαλης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι, Σενγκέλια, Πέδρο.

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Φρεντ Ντουάρτε, Λομονάκο, Πέρες, Μαυρίας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Άρης: Κουεστα, Οντουμπαζιο, Μοντόγια, Βελεθ, Μπραμπετς, Βερστρατε, Νταριντα, Μάνου Γκαρθία, Σουλειμανοφ, Σαβεριο, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιωτης, Ρόουζ, Φατορε, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός, Σαμορα, Ανσαριφάρντ, Ντουκουρε.

Διαιτητής: ΔιαμαντόπουλοςΒοηθοί: Πετρόπουλος, ΜεϊντάναςVAR: Παπαπέτρου, ΑπτόσογλουΤέταρτος: Γκάμαρης

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα