Master Chef spoiler 11-4: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική – Οι πιθανοί υποψήφιοι προς αποχώρηση

Master Chef spoiler 11-4: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το MasterChef και σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου, με το επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 από το κανάλι του Star να αναμένεται συναρπαστικό.

Δεν σαρώνει τυχαία την τηλεθέαση της prime time φέτος ο διαγωνισμός μαγειρικής και όσο προχωράει η διαδικασία, θα καθηλώνει ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό.

Master Chef
spoiler 11-4: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική – Οι πιθανοί υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο μπριγάδες θα μάθουν τα μαντάτα από τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία που η αλήθεια είναι πως ζόρισε αρκετά τους παίκτες.

Zητούμενο για γκρι και μπορντό ήταν η δημιουργία μιας φιούζιον κουζίνας που θα μπλέκει τις ελληνικές γεύσεις με τις ιταλικές, τις ισπανικές αλλά και τις ιαπωνικές.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι αναμενόμενες εντάσεις, με τον Γιάννη Κούρτογλου να βρίσκεται στο στόχαστρο, με τον παίκτη των μπορντό να δείχνει πως δεν έχει πάρει με το καλύτερο μάτι το ξήλωμα του από την αρχηγία της ομάδας.

Σήμερα όμως, οι δύο ομάδες θα γίνουν αποδέκτες των βαθμολογιών που έδωσαν οι τρεις κριτές αλλά και ο καλεσμένος σεφ, Τζον Σκοτιδάς.

Από τα όσα είδαμε όμως χθες, έχουμε MasterChef spoiler καθώς οι Γκρι φαίνεται να κατάφεραν με μεγαλύτερη επιτυχία να αποδώσουν τις γεύσεις με σκορ 3-0!

Τέλος, θα υπάρξει και η διαδικασία της ψηφοφορίες με τη νέα συντριβή να φέρνει τους μπορντό σε δύσκολη θέση, με τη Χριστίνα ως αρχηγός να μην μπορεί να ψηφιστεί και τον Άλεξ να είναι ήδη στον τάκο.

Έτσι, εν ολίγοις, η εκτίμηση είναι πως ο Γιάννης Κούρτογλου βρίσκεται σε δύσκολη θέση μαζί με τον Κυψίδη και τον έτερο Γιάννη που βρέθηκαν στην ελληνοιταλική προσπάθεια.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Master Chef, 11-4, Αυτοί,Master Chef, 11-4, aftoi