MasterChef 4: Η αποκάλυψη που έκανε ο Σταύρος για την Κατερίνα και τον Γιώργο

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου είχαν ολοκληρώσει το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 4 και περίμεναν στο σαλόνι μέχρι να δοκιμάσουν οι κριτές. Εκεί ο Βαρθαλίτης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Την άποψή του για την Κατερίνα Λένη εξέφρασε ο Σταύρος, κάνοντας στην αρχή μια… αποκάλυψη για εκείνη και τον Γιώργο. Όπως είπε στον Σταυρή, ένα βράδυ είδε τον Γιώργο κρατώντας το μαξιλάρι του να ανεβαίνει στο ρετιρέ, δηλαδή στο δωμάτιο της Κατερίνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- MasterChef 4: Live
σχολιασμός του μεγάλου τελικού

Φυσικά στη συνέχεια ο Βαρθαλίτης αποκάλυψε ότι κάνει πλάκα… λέγοντας για την πολυσυζητημένη παίκτρια ότι είχε να πει στο ΄λεγε μπροστά σου. «Πιστεύω ότι η Κατερίνα ήταν αληθινή, τα ‘λεγε, μένει αυτό…» είπε ο Σταύρος για την πρώην συμπαίκτρια του.

View this post on Instagram

Μπορεί να μην κατάφεραν να βρεθούν στον εξώστη, αλλά τελικός #MasterChefGR χωρίς τους παίκτες που αγαπήσαμε, δεν γίνεται! Για αυτό και μας έκαναν παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας. Σου έλειψαν;⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Jun 17, 2020 at 12:36pm PDT

View this post on Instagram

Τέλος χρόνου! Η τελευταία μας δοκιμασία για φέτος μόλις ολοκληρώθηκε! Ήταν αρκετές οι 3 ώρες για την απόλυτη αντιγραφή πιάτων του #MasterChefGR; Ο λόγος στους κριτές. ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Jun 17, 2020 at 12:40pm PDT

Το άρθρο MasterChef 4: Η αποκάλυψη που έκανε ο Σταύρος για την Κατερίνα και τον Γιώργο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα