MasterChef highlights 17/1: Η παίκτρια που τους συγκίνησε όλους – Αυτή είναι η καλύτερη προσπάθεια έως τώρα (vids)

MasterChef highlights 17/1: Με δυναμικό τρόπο έχει ξεκινήσει το MasterChef, με το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο επεισόδιο του MasterChef ήταν γεμάτο από highlights καθώς υπήρχαν προσπάθειες που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και άλλες που απογοήτευσαν.

MasterChef highlights 17/1: Η παίκτρια που τους συγκίνησε όλους – Αυτή
είναι η καλύτερη προσπάθεια έως τώρα

Ο κάθε διαγωνιζόμενος που μαγειρεύει ενώπιον των κριτών κουβαλά και τα βιώματα του και σίγουρα η πιο συγκινητική ιστορία εξ αυτών χθες (16/1) ήταν της 44χρονης Γεωργίας από τη Λάρισα.

Μια παίκτρια που κατάφερε να πείσει τους κριτές για τις μαγειρικές τις ικανότητες, εξασφαλίζοντας μια θέση στο σπίτι του φετινού MasterChef.

Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα στον χώρο μιας και προέρχεται από πολλές κουζίνες και εσχάτως εργαζόταν σεζόν ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα εμπόδια που κλήθηκε να ξεπεράσει για να βρεθεί στο παιχνίδι.

Αν ακόμη μια περίπτωση κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία ο 27χρονος Άνχελ από την Κούβα που κατάφερε να επικρατήσει του Αλέξανδρου με εμφατικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης όχι απλά κατόρθωσε να πάρει τη λευκή ποδιά να μπει με πανηγυρικό τρόπο στο σπίτι του MasterChef, αλλά άκουσε από τους τρεις κριτές να του λένε πως τους έχει παρουσιάσει την καλύτερη προσπάθεια έως τώρα στις οντισιόν του παιχνιδιού.

Μέσα σε όλα είχαμε και την επιστροφή ενός παλιού παίκτη, του Νίκου που δεν το έβαλε κάτω μετά τον αποκλεισμό και την ήττα του από τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο πριν από δύο χρόνια.

Κάπως έτσι επέστρεψε και επικράτησε του Γιώργου Πανηγύρη που δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά που τόσο ήθελε.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα