MasterChef spoiler 19-4: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί για αποχώρηση σήμερα!

MasterChef spoiler 19-4: Η δεύτερη εβδομάδα θρίλερ ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου στο MasterChef, με το νέο επεισόδιο να αναμένεται να σαρώσει την τηλεθέαση της prime time.

Μια νέα αποχώρηση αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στο κανάλι του Star, καθώς στις 21:00 τέσσερις παίκτες θα παλέψουν μαγειρικά για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

MasterChef spoiler
19-4: Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί για αποχώρηση σήμερα!

Η δοκιμασία follow the chef έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παίκτες που από ζευγάρια έγιναν αντίπαλοι και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον.

Όπως αποκάλυψε το σημερινό trailer, κανένας παίκτης δεν θα ακούσει ευχάριστα νέα από τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και θα βρεθούν άπαντες στον τάκο.

Η υπόθεση παραμονή δεν θα είναι εύκολη και οι Αλέξανδρος, Ηλίας, Χρήστος, Σοφοκλής θα την πετύχουν μέσα από ακόμη μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου το οποίο θα παρουσιάσει μπροστά τους ο σεφ, Νίκος Θωμάς.

Φυσικά το Sportime είναι εδώ για να σας μιλήσει για τα μεγάλα φαβορί προς αποχώρηση. Όπως σας είχαμε γράψει και στο παρελθόν, Αλέξανδρος, Χρήστος και Βιβή είναι οι αδύναμοι κρίκοι.

Η τελευταία μάλιστα είπε αντίο στην προηγούμενη αποχώρηση του MasterChef και πλέον Χρήστος και Αλέξανδρος είναι τα φαβορί για να την ακολουθήσουν.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια έκπληξη για Ηλία και Σοφοκλή καθώς τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή. Άλλωστε το φετινό MasterChef είναι γεμάτο από ανατροπές!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
μαστερ σεφ σποιλερ+19/4/2024
Τυχαία Θέματα
MasterChef, 19-4, Αυτά,MasterChef, 19-4, afta