Ο Τζολάκης τρέλανε και τους σκάουτ! Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είδαν από κοντά το Φενέρ-Ολυμπιακός

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι από τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/4) το πρόσωπο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που έκανε στην Πόλη δε γίνεται κάθε μέρα. Ο 22χρονος πορτιέρε είναι ο Νο1 της επόμενης 10ετίας. Ο Ολυμπιακός έχει το know how αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσει πως θα είναι και ο δικός του τερματοφύλακας της επόμενης 10ετίας.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και με εμφανίσεις όπως αυτές που έκανε με τη Φενέρμπαχτσε, ξεπέρασε τα Ελληνικά σύνορα για τα καλά. Αν υπολογιστεί πως στην

Πόλη βρέθηκαν σκάουτ σχεδόν από κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, το task γίνεται δύσκολο.

Ο Τζολάκης δεν τρέλανε μόνο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τρέλανε και τους σκάουτ. Η λίστα προκαλεί ίλιγγο. Πολλές μεγάλες ομάδες είχαν στείλει απεσταλμένο για να δουν από κοντά αρχικά τα «διαμάντια» της Φενέρ. Καντιόγλου, Καχβετσί, Ισμαίλι. Ο Τζολάκης όμως τους ξεπέρασε όλους.

Η Premier League ήταν εκεί. Σκάουτ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Έβερτον, Γουλβς, Τσέλσι, Άρσεναλ, Μπέρνλι, από την Τσάμπιονσιπ, Λέστερ και Γουότφορντ.

Η λίστα είναι ατέλειωτη. Το Φενέρ-Ολυμπιακός είδαν σκάουτ από τις Μίλαν, Μαρσέιγ, Βαλένθια, Ίντερ, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Άϊντραχτ Φρανφκούρτης, Νις, Λεβερκούζεν, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σεβίλλη, Σάλκε, Λειψία, Αμβούργο, Καέν, Μονπελιέ, Μαγιόρκα, Στρασβούργο, Εστορίλ, Σπαλ. Ακόμα και το MLS είχε απεσταλμένο για την ομάδα του Βανκούβερ.

Η Ευρώπη στα πόδια του Τζολάκη.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζολάκης, Όλες, Φενέρ-Ολυμπιακός,tzolakis, oles, fener-olybiakos