MasterChef spoiler 24-4: Ποιο είναι το φαβορί για να περάσει στον τελικό του Silver Award;

MasterChef spoiler 24-4: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό (21:00) επεισόδιο του MasterChef, με την silver week να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Πλέον αποδεικνύεται καθημερινά πως το ριάλιτι μαγειρικής του Star βρίσκεται δικαίως στις πρώτες θέσεις της prime time αναφορικά με την τηλεθέαση.

Τα όσα θα δούμε όμως στη συνέχεια αναμένεται να καθηλώσουν ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό, με το επεισόδιο της Τετάρτης 24 Απριλίου να ανακατεύει και πάλι την τράπουλα.

MasterChef spoiler 24-4: Ποιο
είναι το φαβορί για να περάσει στον τελικό του Silver Award;

Η σημερινή δοκιμασία θα γίνει σε δύο στάδια προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να αναδειχθεί ο επόμενος παίκτης που θα βρεθεί ως φιναλίστ στον τελικό του Silver Award και θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ.

Στην πρώτη φάση οι τέσσερις παίκτες της νικήτριας στη χθεσινή (23/4) δοκιμασία, γκρι μπριγάδας, θα κληθούν να μαγειρέψουν σε δύο ζευγάρια.

Η συνέχεια όμως θα είναι ανατρεπτική και θα τους φέρει και πάλι αντίπαλους. Τόσο ο Λευτέρης και ο Κώστας όσο και ο Χρήστος με τη Χριστίνα, έχουν αποδείξει τη μαγειρική τους αξία και φαντάζουν εξαιρετικά δυνατοί παίκτες.

Μια θέση όμως κρίνεται σήμερα και εκεί τα πιο δυνατά φαβορί για να βρεθούν ως φιναλίστ στον τελικό, είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Χριστίνα Χριστοφή.

Ποιος όμως θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τέλους;

Πάρτε μια γεύση από όσα θα γίνουν σήμερα στο MasterChef:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα