MasterChef trailer 21/2: Επεισοδιακή ομαδική δοκιμασία – Στο νοσοκομείο η Βιβή (vid)

MasterChef trailer 21/2: Το MasterChef έχει μπει πλέον με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και είναι έτοιμο να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Και το σημερινό επεισόδιο όπως και τα προηγούμενα, κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων να βγάζουν τα μαχαίρια τους.

MasterChef trailer
21/2: Επεισοδιακή ομαδική δοκιμασία – Στο νοσοκομείο η Βιβή

Σήμερα λοιπόν στις 21:00 θα παιχτεί η πρώτη πράξη ακόμη μιας ομαδικής δοκιμασίας του φετινού MasterChef, που για πρώτη φορά θα βγει εκτός κουζίνας.

Εξωτερική λοιπόν η νέα δοκιμασία, με τους μπορντό και τους γκρι να τίθενται αντιμέτωποι με φόντο τη δημιουργία μενού με εντάσεις για 70 εργαζόμενους εργοστασίου.

Μάλιστα, θα δούμε ένα μπαράζ κατηγοριών από τις δύο πλευρές ενώ όπως φαίνεται και από το trailer η Βιβή θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς θα τραυματιστεί με το μαχαίρι και θα χρειαστεί να αποχωρήσει για το νοσοκομείο προκειμένου να κάνει ράμματα στο δάχτυλο της.

Από εκεί και πέρα όμως, θα υπάρξει και το καθαρά μαγειρικό κομμάτι, με τα νέα να μην είναι και τα πιο ευχάριστα για τους παίκτες των γκρι και των μπορντό.

Κριτές τους θα είναι οι εργαζόμενοι!

Δείτε το MasterChef trailer 21/2:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα