MasterChef trailer 2/4: Στα όρια τους οι παίκτες – Οι κριτές ανακοινώνουν αυτό που δεν πρέπει (vid)

12:17 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef trailer 2/4: Το MasterChef έχει μπει πλέον με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και είναι έτοιμο να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef trailer 2/4: Στα όρια τους οι παίκτες – Οι κριτές ανακοινώνουν αυτό που δεν πρέπει

Το επεισόδιο όμως της Τρίτης 2 Απριλίου αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό και

κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί με τις ομάδες να έχουν αναταράξεις.

Πάνω που οι παίκτες των δύο ομάδων άρχιζαν να βρίσκουν ρυθμό, αναμένεται να πέσει μια βόμβα στο παιχνίδι που θα φέρει στο επίκεντρο την γκρι μπριγάδα!

Πιο συγκεκριμένα, θα ακούσουν από το στόμα των τριών κριτών να ανακοινώνουν κάτι το αναπάντεχο για τους ίδιους, που ακόμη πληρώνουν την απώλεια της νίκης στο χθεσινό (1/4) Mystery Box.

Ο Πάνος Ιωαννίδης πριν την έναρξη της σημερινής δοκιμασίας του τεστ δημιουργικότητας, θα δώσει ένα πολύ ισχυρό όπλο στον Γιάννη Κούρτογλου.

Ειδικότερα, ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει τρεις παίκτες των γκρι που θα έχουν μόλις δύο λεπτά στη διάθεση τους για να πάρουν υλικά από την αποθήκη τροφίμων για τις σημερινές τους προσπάθειες.

Τα όρια των παικτών θα δοκιμαστούν για τα καλά, με το παιχνίδι να παίρνει μια άγρια ομορφιά…

Δείτε το MasterChef trailer 2/4:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα