MasterChef trailer 4/4: Χαμός στους μπορντό – Ο Γιάννης δέχεται τα πυρά και ξεσπάει σε κλάματα (vid)

14:05 4/4/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef trailer 4/4: Το MasterChef συνεχίζεται στο κανάλι του Star με αμείωτο ρυθμό, σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time ενώ οι επόμενες ημέρες αναμένονται ακόμη πιο συναρπαστικές.

Από τα προηγούμενα κιόλας επεισόδια είχε φανεί  πως οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα στους παίκτες, με το MasterChef να παίρνει διαστάσεις ενός σωστού ριάλιτι!

MasterChef trailer 4/4: Χαμός στους μπορντό – Ο Γιάννης δέχεται τα πυρά και ξεσπάει σε κλάματα (vid)

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το trailer του επεισοδίου

που θα προβληθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 21:00, οι δύο ομάδες θα ακούσουν τα μαντάτα από την τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Η vegan εβδομάδα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες σήμερα να μαθαίνουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας, τον νικητή και φυσικά τον χαμένο.

Η διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων όμως, κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, με τον Γιάννη Κούρτογλου ως αρχηγό των μπορντό να δέχεται έντονη κριτική.

Τα πυρά από τους παίκτες της μπριγάδας που ηγείται μάλιστα, θα τον κάνουν να λυγίσει ενώπιον όλων και να βάλει τα κλάματα, γεγονός που έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να τον ρωτήσει αν είναι καλά.

Τέλος όμως, θα υπάρξει και μια ψηφοφορία «χαστούκι» αλλά και μια δοκιμασία ασυλίας ανάμεσα στους παίκτες της ηττημένης μπριγάδας!

Δείτε το MasterChef trailer 4/4:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα