MotoGP VR46 Academy: Ο Valentino Rossi θαυμάζει 4 μαθητές του που βρίσκονται στο πρωτάθλημα MotoGP το 2024

MotoGP VR46 Academy:  Ο Valentino Rossi είναι βέβαιος ότι ο μικρότερος αδελφός του, Luca Marini, θα επωφεληθεί από την ανταγωνιστική μοτοσικλέτα Honda RC213V στο MotoGP 2024.

Ο Luca Marini άφησε την ομάδα του Valentino Rossi , VR46 Racing Team για την εργοστασιακή θέση της Repsol Honda για να αντικαταστήσει

τον Marc Marquez.

Πολλοί αμφισβήτησαν την απόφαση του Λούκα Μαρίνι. Επειδή ο Marc Marquez μόλις άλλαξε τη μοτοσικλέτα του Honda με μια Ducati Desmosedici που ανήκει στη δορυφορική ομάδα της Gresini Racing. Λοιπόν, ο Luca Marini επέλεξε το αντίθετο.

Ωστόσο, ο Valentino Rossi δήλωσε ότι οι τέσσερις απόφοιτοι της Ακαδημίας VR46 θα είναι εξοπλισμένοι με μοτοσικλέτες που θα τους επιτρέψουν να αγωνιστούν στην κορυφή του MotoGP 2024.

Αυτό σημαίνει ότι το The Doctor προβλέπει επίσης ότι ο Luca Marini μπορεί να μιλήσει πολύ παρόλο που ενίσχυσε την ομάδα με τη χειρότερη μηχανή την περασμένη σεζόν.

MotoGP VR46 Academy:   Προς ενημέρωσή σας, υπάρχουν τέσσερις δρομείς που είναι μαθητές του Valentino Rossi στην ακαδημία που συμμετέχουν στο MotoGP 2024. Οι τέσσερις είναι οι Pecco Bagnaia, Marco Bezzecchi, Franco Morbidelli και Luca Marini.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι τέσσερις τους θα παίξουν σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Η Bagnaia είναι ακόμα με την Bagnaia. Μπαστούνια Bezzecchi με VR46.

Ο Morbidelli άφησε τη Yamaha για να ενταχθεί στην Pramac. Εν τω μεταξύ, ο Μαρίνι μετακόμισε στην εργοστασιακή ομάδα της Honda. Ας κάνουμε scroll down για να διαβάσουμε τα σχόλια του Rossi.

Σχολιάζει ο Rossi

«Το MotoGP 2024 υπόσχεται να είναι μια όμορφη χρονιά», δήλωσε ο Valentino Rossi στο Sky.

«Οι αναβάτες μας, ή μάλλον όσοι από το VR46 Academy, θα έχουν πολύ ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες».

“Η Pecco είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και θα αγωνιστεί με την εργοστασιακή ομάδα, ο Morbidelli οδηγεί μια μοτοσυκλέτα εργοστασιακών προδιαγραφών της Ducati που ανήκει στην ομάδα της Pramac.”

«Ο Μπέζ αγωνίζεται με ένα VR46 και μετά είναι ο Μαρίνι, ο οποίος θα αγωνιστεί με μια Honda», πρόσθεσε.

MotoGP VR46 Academy:  Ρεκόρ πίστας Academy Racer

 Ο Francesco Bagnaia έγινε ο πρώτος απόφοιτος της Ακαδημίας VR46 που κέρδισε το πρωτάθλημα MotoGP το 2022 και τώρα στοχεύει στον τρίτο συνεχόμενο τίτλο.

Ο Marco Bezzecchi πήρε την πρώτη νίκη της ομάδας VR46 στην κορυφαία κατηγορία την περασμένη σεζόν και είναι έτοιμος να προκαλέσει ξανά τους κορυφαίους αναβάτες.

Ο Φράνκο Μορμπιντέλι μπορεί να είναι ένας από τους οποίους πρέπει να προσέχουμε. Επειδή παρόλο που η Yamaha ήθελε να τον ξεφορτωθεί, κατέληξε να πάρει μια μοτοσικλέτα που ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική και με τις ίδιες προδιαγραφές με την Bagnaia.

Ο Μαρίνι, φυσικά, πρωτοστατεί στην αναβίωση της Honda, η οποία έχει πλέον υποστήριξη από τον Rossi.

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα