Ο Καρβαλιάλ το αποκάλυψε – Αυτό δεν είχε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό και έχασε τον πρώτο στόχο της φετινής σεζόν, όπως είπε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Είχαν τις στιγμές τους οι Πειραιώτες. Θα μπορούσαν να έχουν πάρει το παιχνίδι στην παράταση, όταν και ήταν ανώτερο, θα μπορούσαν και να το έχουν χάσει στις ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια.

Τελικά όλα στα πέναλτι κρίθηκαν

και εκεί ο Καμαρά έμελλε να είναι τελικά ο μοιραίος. Πρώτα, πάντως, έχασε ο Καρβάλιο την ευκαιρία να κάνει το 4-5 μετά το χαμένο του Μλαντένοβιτς και στον ξαφνικό θάνατο ο Καμαρά έστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Καρβαλιάλ μιλώντας στην Cosmote TV υποστήριξε πως αυτό που έλειπε στην ομάδα του, ήταν η τύχη. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι παίκτες του, αλλά στο φινάλε δεν τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα είπε: «Η πρόκριση ήταν ισορροπημένη, πάλεψαν και οι δυο ομάδες στο ματς. Ο Ολυμπιακός απόψε αξίζαμε κάτι παραπάνω ειδικά στην παράταση. Στα πέναλτι η τύχη δε ήταν μαζί μας. τα δώσαμε όλα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όταν φτάνεις στα πέναλτι πρέπει να σε βοηθήσει και η τύχη.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες του στην αρχή. Εμείς τις είχαμε στην παράταση αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη, Χάσαμε τον έναν στόχο μας αλλά έχουμε ακόμη δύο, το πρωτάθλημα και το Conference League».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα