Stoiximan Super League νέα (4/1): Η ελληνική ομάδα που «παίζει» για τον Καρλίτος – Πήρε παίκτη ο Αστέρας Τρίπολης και προβληματίζει έντονα ο Μελ

23:18 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Stoiximan Super League νέα (4/1): Η Λαμία θέλει να κλείσει το θέμα Καρλίτος την ώρα που οι φήμες φουντώνουν. Μεταγραφή ο Αστέρας Τρίπολης, ικανός να μπλέξει ο ΟΦΗ.

Λαμία: Και στο βάθος Άρης για Καρλίτος

Σπάνια η Λαμία

παίρνει θέση σε μεταγραφικά σενάρια, αλλά το έκανε για την υπόθεση του Καρλίτος. Αφορμή στάθηκαν τα όσα βγήκαν από την Κύπρο περί Απόλλωνα Λεμεσού. Το δεδομένο είναι ότι ο Ισπανός με τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν έστρεψε πάνω του πολλά βλέμματα ακόμη και εντός συνόρων. Ο Άρης δεν έχει μείνει αδιάφορος με όσα έχει δει. Όπως προ τριετίας είχε πέσει στο τραπέζι τότε η υπόθεση Μπαράλες, έτσι τώρα ο Καρλίτος δεν αφήνει αδιάφορους τους «κίτρινους». Το σκεπτικό είναι το ίδιο.

Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν δεύτερο φορ πίσω από τον Μορόν και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι μία λύση. Γιατί μπορεί να μπει, να παίξει κατευθείαν και να βοηθήσει. Ωστόσο, για την ώρα πιο πολύ πιέζει ο παίκτης προς αυτή την κατεύθυνση παρά ο Άρης. Γιατί το κυριότερο είναι πως για να κάνει κανείς δικό του τον 33χρονο, πρέπει πρώτα να πληρώσει τη Λαμία. Εδώ να σημειωθεί πως οι Φθιώτες έχουν αντιληφθεί πως ο Καρλίτος θα προτιμούσε να πάρει μεταγραφή και γι’ αυτό προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

ΟΦΗ: Κάτι δεν πάει καλά

Κάθε προπονητής θέλει τον χρόνο του και ειδικά όταν πηγαίνει σε ένα πρωτάθλημα που δεν γνωρίζει. Μόνο που τα καμπανάκια για τον Πέπε Μελ χτυπούν το ένα μετά το άλλο. Ούτε έφτιαξε αυτός την ομάδα, ούτε έκανε έως τώρα μεταγραφές, ούτε ευθύνεται για όσα έγιναν πριν από αυτόν. Έχει τη δική του φιλοσοφία και δεν είναι εύκολο να την περάσει από τη μία στιγμή στην άλλη. Έως εδώ όλα καλά. Είναι, όμως, στα όρια του ανεξήγητου το να παίζει ο ΟΦΗ με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας εκτός έδρας και να την αντιμετωπίζει έτσι. Με δύο οκταροδεκάρια και την άμυνα στη σέντρα έπαιξαν οι Κρητικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν άλλο. Το να έχεις δεχτεί τέσσερα γκολ, να έχει δύο χαμένα πέναλτι ο αντίπαλος παίζοντας σβηστά για μεγάλο μέρος του αγώνα και να λες ότι σε αδικεί το σκορ, είναι άκρως ανησυχητικό. Γιατί δείχνει πως δεν καταλαβαίνεις τι έγινε. Τα λάθη μπορεί να διορθωθούν, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να μην τα εντοπίζεις. Και ο Μελ αυτό κάνει. Ο αγώνας με τη Λαμία είναι οριακός για την εξέλιξη της σεζόν και το ερώτημα είναι το πώς θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ, ο οποίος προσπαθεί μέσα σε όλα να κλείσει και την πρώτη του μεταγραφή για τον Ιανουάριο.

Αστέρας Τρίπολης: Πήρε Γιαμπλόνσκι

Συνήθως τον Ιανουάριο προσπαθείς να πας σε παίκτες έτοιμους, που μπορούν άμεσα να βοηθήσουν. Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τη διαφορά και απέκτησε τον Γιαουχέν Γιαμπλόνσκι. Έξι μήνες ανενεργός ήταν ο Λευκορώσος διεθνής χαφ, ο οποίος πέρυσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού. Για 1,5 χρόνο υπέγραψε και στην Τρίπολη πιστεύουν πως έχει όλο το πακέτο για να βοηθήσει με την εμπειρία του και την ποιότητά του. Ιδανικά οι Αρκάδες θα ήθελαν να κάνουν τουλάχιστον άλλες δύο προσθήκες και το Sportime.gr έχει αποκαλύψει πως ο Λευτέρης Λύρατζης είναι στο στόχαστρο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Stoiximan Super League νέα (4/1): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα