Ο Ατρόμητος έτσι δεν μπλέκει – Η Κηφισιά πώς θα σωθεί;

21:13 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ένας είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι του. Ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει και κάπως έτσι ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 την Κηφισιά. Ένα σύνολο παικτών που δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν να κάνουν.

Μπορεί η έλευση του Ντέιβιντ Νίλσεν να συνοδεύτηκε από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ακολούθησαν δύο άκρως προβληματικά παιχνίδια. Τη λογική του όσα βάλουμε και όσα φάμε δεν είναι απλό να την υποστηρίξουν οι μικρομεσαίοι της Stoiximan Super League.

Σε τρεις αγώνες με τον Δανό

τεχνικό η Κηφισιά έχει δεχτεί έντεκα τέρματα! Εκτός αυτού, όμως, δεν έχει σκοράρει και στους δύο τελευταίους παρ’ όλο που προσπαθεί να παίξει επιθετικά. Κάπως έτσι παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι πολλά τα παιχνίδια, αλλά εάν δεν αλλάξει κάτι, το καράβι βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς τα βράχια.

Αντιθέτως, ο Ατρόμητος παρουσιάζεται σταθερά καλός. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πώς είναι να παίρνεις έναν προπονητή που σε αλλάζει βλέποντας το τι κάνει ο Σάσα Ίλιτς. Δεν έχουν ήττα μαζί του οι Περιστεριώτες, έχουν σοβαρευτεί και τα θετικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Αυξάνουν τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις και όλα δείχνουν πως μία χρονιά που ξεκίνησε προβληματικά, μπορεί να κλείσει χωρίς άγχος.

Το ματς

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά άρχισε να χάνει ευκαιρίες και στο 8′ ο Γιουμπιτάνα έκανε το 1-0. Έμοιαζε με φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αυτό το γκολ για τους γηπεδούχους.

Αντίδραση δεν έβγαλε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου η Κηφισιά. Περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου. Το μόνο που κατάφερε σταδιακά ήταν ότι δεν επέτρεπε φάσεις στον αντίπαλο. Ούτε εκείνη έκανε όμως.

Κάτι προσπάθησε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά. Απείλησε με Ματέους Σάντος και Μασούρα στα πρώτα λεπτά. Πάνω που έδειχνε, όμως, ότι έχει σφυγμό, ήρθε το 2-0 με τον Κουέν. Έξυπνο γκολ από πλευράς γηπεδούχων εκτελώντας γρήγορα ένα φάουλ και απελπιστικά κακή η αντίδραση των φιλοξενούμενων.

Ουσιαστά εκεί τελείωσαν όλα. Μπορεί ο Μπιφουμά να έδωσε πνοή από τον πάγκο, αλλά ό,τι ελπίδες και να είχε η Κηφισιά, τις «τελείωσε» ο Βέργος στο 78′. Με το τέταρτο φετινό του τέρμα ο Έλληνας φορ μετέτρεψε τη συνέχεια σε τυπική διαδικασία.

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0

Σκόρερ: 8′ Γιουμπιτάνα, 56′ Κουέν, 80′ Βέργος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονθάλεθ (78′ Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (68′ Κούντε), Γιουμπιτάνα (82′ Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (68′ Βέργος), Βαλένσια (77′ Τζοβάρας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (64′ Μπιφουμά), Παπασάββας (76′ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Σάντος (85′ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα