Super League 2 Στοίχημα 27/1 | Λάππας: Άσος για σεφτέ, άσος από ημίχρονο και μία έκπληξη

Πλήρη αγωνιστική δράση σήμερα, για πρώτη φορά και τα έξι ματς, καθώς η Δόξα Δράμας… μπήκε στο χορό.

Super League 2 Στοίχημα 27/1 | Λάππας: Κάθε αγωνιστική θα έχουμε και ντέρμπι, από την στιγμή που οι πέντε από τις 12 ομάδες έχουν στόχο την άνοδο.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχαμε ανάμικτα στοιχηματικά συναισθήματα, κυρίως απογοήτευσης.

Ναι μεν πέρασε ο άσος της Παναχαϊκής, όχι και τόσο άνετα, Ιωνικός και Χανιά

μας την… έκαναν. Οι Νικαιώτες δεν τα κατάφεραν κόντρα στα Τρίκαλα, γι’ αυτό και οι πρόωρες μουρμούρες.

Για τους Κρητικούς είχαμε τις επιφυλάξεις μας λόγω γηπέδου, βούρκος στην Άρτα , έβαλαν στα σχοινιά τον Καραϊσκάκη, αλλά έμειναν στην ισοπαλία.

Πάμε τώρα σε μία εμβόλιμη αγωνιστική με έξι ματς και τη Δόξα Δράμας να κάνει ντεμπούτο.

Θα τα λέμε και θα τα γράφουμε για τη Super League 2. Όταν με το καλό ξεκινήσει η Football League και η Γ’ εθνική, θα υπάρξει ξεχωριστή στοιχηματική στήλη. Ένα-ένα, μην βιαζόμαστε!

Super League 2 Στοίχημα 27/1 | Λάππας

Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας: Τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στην Ιεράπετρα, αλλά στις αρχές της επανάληψης ένα πέναλτι έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Πρώτη νίκη για την Παναχαϊκή, έφερε ηρεμία και υποχρέωση για ανάλογη συνέχεια. Είναι το φαβορί κόντρα στον αδύναμο Καραϊσκάκη, ο οποίος έχει ήδη δύο βαθμούς. Με τον παράγοντα τύχη να είναι καθοριστικός και κόντρα στα Χανιά. Αξίζει ο άσος από ημίχρονο στο 2,10 στη Novibet.

Χανιά – Εργοτέλης: Στην Κρήτη είναι ντέρμπι, στα χαρτιά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Τα Χανιά άφησαν δύο βαθμούς στην Άρτα, σε ένα ματς που επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έχασαν τα άχαστα. Άδικο το τελικό 1-1, έρχονται μεταγραφές. Ο Εργοτέλης έχει ξεκινήσει με δύο εντός έδρας ήττες, χρωστάει το εκτός με τη Δόξα Δράμας και δείχνει να πονάει στη θέση του αμυντικού μέσου και του στράικερ. Λογικά η ομάδα του Βοσνιάδη θα πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Άσος στο 1,80 στη Novibet.

ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας: Θα μπορούσε στην Πάτρα να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μετά το πέναλτι και την κόκκινη δεν άντεξε. Υπάρχει πίεση πλέον, στους Κρητικούς. Όπως και στους Θεσσαλούς που ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Διαγόρα Ρόδου. Οι δύο προπονητές σε δύσκολη θέση. Όποιος χάσει θα βρεθεί στην έξοδο. Κυρίως ο Γιάννης Μάγγος του Απόλλωνα Λάρισας που… παίζει το κεφάλι του. Ζόρια, όμως και για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη. Αίμα και άμμος που λένε. No Bet.

Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός: Έβγαλε διπλό στο Arena, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη και έχει μπει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Καλύτερα απ’ ότι περίμεναν και οι ίδιοι στον Διαγόρα. Ένα ακόμα ζόρικο ματς κόντρα στον πληγωμένο Ιωνικό. Πόνεσε η ισοπαλία με τα Τρίκαλα και η μέτρια εμφάνιση. Ο Δημήτρης Σπανός θέλει μόνο νίκη για να μπει το τρένο στις ράγες, αλλιώς θα υπάρξουν ζητήματα. Σε 10 ματς στη Ρόδο, οι Νικαιώτες μετράνε μόλις μία νίκη (5-4-1) και αυτή σε επίπεδο Δ’ Εθνικής! Μακριά…

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας: Από το πουθενά πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Μετά την ισοπαλία στην Πάτρα, ο ΑΟΤ πήρε βαθμό και στη Νίκαια. Σε παθητικό ρόλο, βρήκε γκολ σε αντεπίθεση, δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Του πάνε τα ματς που έχει το ρόλο του αουτσάιντερ. Θα τα βρει σκούρα κόντρα στη Δόξα Δράμας που ναι μεν θα δώσει το πρώτο της ματς, αλλά όχι με το μεγάλο άγχος. Το Χ2 είναι προτιμότερο και στο 2,25 στη Novibet έχει ουσία.

Λεβαδειακός – Ξάνθη: Δεν είχε καλή εμφάνιση στο Παγκρήτιο, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε λάθος του αντιπάλου και με το γκολ του Πολέτο πήρε τη νίκη και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή. Ο Λεβαδειακός δείχνει καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, αλλά απέναντι στην Ξάνθη καλείται να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Το ΣΚ οι Θρακιώτες ξεκουράστηκαν καθώς δεν έγινε το ματς με τη Δόξα και σαφέστατα πήραν ανάσες. Τηλεοπτικό το ματς. No bet.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Τετάρτη 27/1

Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας (15:00 ERT SPORTS/ERTflix, Αγυιάς)

Χανιά – Εργοτέλης (15:00 ERT SPORTS/ERTflix, Περιβολίων)

ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας (15:00 ERT SPORTS/ERTflix, Βουζουνεράκειο)

Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός (15:00 ERT SPORTS/ERTflix, Δημ. Στάδιο Ρόδου)

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας (15:00 ERT SPORTS/ERTflix, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Λεβαδειακός – Ξάνθη (15.30 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς)

Η βαθμολογία της Super League 2#ΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΓκολ Υπέρ
Γκολ Κατά
1Λεβαδειακός37412Διαγόρας Ρόδου35323Παναχαϊκή35424Τρίκαλα35325Ξάνθη24216Ιωνικός34227Ιεράπετρα32358Καραϊσκάκης32359Χανιά222210Απόλλων Λάρισας311311Εργοτέλης200212Δόξα Δράμας0000

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr



Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Το άρθρο Super League 2 Στοίχημα 27/1 | Λάππας: Άσος για σεφτέ, άσος από ημίχρονο και μία έκπληξη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα