Survivor 1-5: Τέλος το Survivor για την Ασημίνα; – Τι άλλο έδειξε το trailer!

10:35 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 1-5: Το trailer για το σημερινό επεισόδιο (Τετάρτη 1/5) του Survivor κυκλοφόρησε και έχει σοκάρει μετά τον νέο τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Πρόκειται για την παίκτρια η οποία όσο ήταν υγιής δεν είχε αντίπαλο. Πλέον όμως, καθώς παίζει λαβωμένη, τα στατιστικά της έχουν πέσει πολύ χάνοντας έδαφος για το Γαλάτσι.

Η Ασημίνα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση χτες από τους κόκκινους καθώς όπως σχολίασε η Δαλάκα αποτελεί «βαρίδι» για την ομάδα με τον τραυματισμό της. Με δύο άντρες να έχουν βγει

υποψήφιοι από τις άλλες ασυλίες όμως και την ίδια ακόμη όχι στο 100% η υποψηφιότητα είναι πιθανό να σημαίνει και το τέλος της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Σήμερα θα δούμε τους παίκτες να σχολιάζουν αυτή την υποψηφιότητα βόμβα. Ο Φάνης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα ενώ η ίδια η Ασημίνα δήλωσε πως ήταν επιθυμία των μπλε να έρθει αυτή η εξέλιξη. Τέλος σχολιάστηκε ξανά η «αρχηγεία» που έχει η Κατερίνα Δαλάκα στους κόκκινους παίρνοντας αυτή όλες τις αποφάσεις.

Στον στίβο μάχης τώρα βλέπουμε πως κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν να παίζουν κανονικά σήμερα. Ανάμεσα τους και η Ασημίνα η οποία θα τρέξει παρά την υποψηφιότητά της.

Αυτό το run όμως μπορεί να αποδειχτεί και το τελευταίο της ίδιας. Όπως φαίνεται και στο trailer, η Ασημίνα χτυπάει ξανά σοκάροντας όλους τους παίκτες. Η ίδια ξεσπάει σε κλάματα καθώς βλέπει ότι τα περιθώρια στενεύουν γι’ αυτήν. Έχοντας να δώσει αύριο αγώνα για την παραμονή της στο παιχνίδι η Ασημίνα μοιάζει με φαβορί για αποχώρηση αυτή τη στιγμή. Μένει να δούμε βέβαια και την σοβαρότητα του τραυματισμού σήμερα.

Στο Sportime σας έχουμε δώσει ήδη την πρόβλεψή μας για τον νικητή της 4ης ασυλίας και σύντομα θα έχουμε και το οριστικό spoiler.

Survivor 1-5: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα