Survivor 14-5: Ξανά στον… τάκο οι Κόκκινοι – Τραυματίζεται η Σταυρούλα που αποχωρεί!

Survivor 14-5: Πολλά είδαμε στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, ωστόσο οι ανατροπές δείχνουν ότι δε σταματούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά είδαμε ότι και οι δύο ομάδες συζητούν την ψήφιση της Δώρας, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιανός και αλλάζουν τα πάντα στο παιχνίδι, ότι δηλαδή και οι Τούρκοι θα βοηθούν στους αγώνες ασυλίας.

Η Δώρα αποκάλυψε πως την πλησίασε η Κατερίνα Δαλάκα την πλησίασε και παραδέχτηκε το λάθος της που την ψήφισε, ενώ και οι Μπλε

τονίζουν ότι είναι προβληματισμένοι που ψηφίστηκε η Δώρα, αφού της αξίζει να ξεκουραστεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει και αποχώρηση.

Από κει και πέρα, όλα ήταν έτοιμα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, εκεί που οι δύο ομάδες θα έπαιζαν τον αγώνα, χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στους Τούρκους παίκτες που θα έχουν στο πλευρό τους.

Survivor 14-5: Δε σταυρώνουν νίκη οι Κόκκινοι!

Κόκκινοι και Μπλε μπήκαν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, εκεί που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με μερικά πραγματικά εντυπωσιακά runs, που άξιζαν χειροκρότημα.

Ωστόσο είχαμε και τα πειράγματα μας, αφού ο Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει… μαγικά δάχτυλα και κάνει μασάζ στις συμπαίκτριες του από την Τουρκία.

Οι… μάχες ωστόσο συνεχίζονται με τους Μπλε όπως σας είχαμε αποκαλύψει να είναι οι μεγάλοι νικητές για ακόμα μία φορά.

Αυτό όμως έρχεται με ένα πολύ σημαντικό κόστος, αφού τραυματίζεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή και όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στο πόδι της είναι ο τραυματισμός που θα τη βγάλει εκτός και θα πάρει ένα πολύ καλό ποσό, μετά από 14 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 14-5: Δεν αποκαλύπτει κάτι ο Λιανός στο συμβούλιο!

Στο συμβούλιο του νησιού, σχολιάζονται και πάλι πάρα πολλά πράγματα και πρώτο από όλα, η ένταση που υπήρξε στον πάγκο των Κόκκινων κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού αγώνα.

Ενώ γίνονται και αρκετά σχόλια για την τρομερή θέληση που έχουν οι Τούρκοι παίκτες, για να κερδίσουν σε κάθε αγώνα που θα τους δοθεί η ευκαιρία.

Ακόμα, πριν από την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει ότι η Σταυρούλα βρίσκεται στην κλινική, ωστόσο δε μιλάει ακόμα για αποχώρηση.

Τέλος, η κάλπη ήταν ξεκάθαρη και οι Κόκκινοι που έπρεπε να ψηφίσουν, έδωσαν όπως σας είχαμε αποκαλύψει και πάλι, τον Χριστόφορο!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα