Διαιτησία: Η απογοήτευση με Ζαμπαλά και ο οικοδεσπότης Μπέος

Διαιτησία: Το κόρνερ που «βαφτίστηκε» πέναλτι, ο διάλογος Ζαμπαλά – Μανούχου και το «το νου σας» του Μπέου στους διαιτητές.

Χάλασε μια πολύ καλή διαιτησία ο Ζαμπαλάς στο Πανθεσσαλικό. Πενηνταρίσιος ο Ηπειρώτης ρέφερι στο Βόλος – Πανσερραϊκός αλλά έχυσε την καρδάρα με το γάλα στη φάση του πέναλτι που μόνο αυτός είδε υπέρ των γηπεδούχων που έκρινε και το παιχνίδι.

Καταρχήν ο Ζαμπαλάς έδειξε κόρνερ και όταν διαμαρτυρήθηκε

για χέρι ποδοσφαιριστής του Βόλου, άλλαξε την απόφαση του και πήγε στο πέναλτι.

Ο VAR Mανούχος που αντικατέστησε τελευταία στιγμή τον Βεργέτη που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και μάλιστα χρειάστηκε να πάει και στο Νοσοκομείο τα ξημερώματα του Σαββάτου, τον κάλεσε να δει ξανά τη φάση.

«Βλέπω απλωμένο χέρι και πέναλτι. Όλα καλά Βαγγέλη. Θα μείνω στο πέναλτι», είπε ο ρέφερι στον Μανούχο, μετά τα ριπλέι που είδε στο μόνιτορ και έμεινε στην αρχική του απόφαση.

Η ΚΕΔ ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είδε ο ρέφερι και έμεινε στην αρχική του απόφαση. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε ο Ζαμπαλάς με την επιτροπή, του μετέφεραν τη δυσαρέσκεια τους για την εμμονή που έδειξε στην αρχική λανθασμένη του απόφαση. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο παρατηρητής Λιαχούδης μετά από χρήση βίντεο που έκανε. Για τον Ζαμπαλά τελείωσε πρόωρα η χρονιά που θα μείνει έξω για το υπόλοιπο.

Διαιτησία: Έξαλλοι με την αλλαγή!

Η ΚΕΔ είχε ενημερώσει την διαιτητική ομάδα για την αλλαγή του VAR, αλλά δεν έγινε αλλαγή και στους ορισμούς που αναρτήθηκαν στο σάιτ της ΕΠΟ. Όταν ενημερώθηκαν οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, λίγο πριν τη σέντρα αντέδρασαν και επίσημα με ανακοίνωση και ανεπίσημα στους διαιτητές. «Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Γιατί άλλαξε και δεν το ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Τι πράγματα είναι αυτά». Αποδέκτης των παραπόνων ο Ζαμπαλάς.

Μπέος: «Το νου σας»

Επί της υποδοχής ο Αχιλλέας Μπέος στο Πανθεσσαλικό. Είδε τους διαιτητές εκτός αποδυτηρίων όταν έφτασαν στο γήπεδο. «Προσέξτε εδώ που ήρθατε σήμερα, το νου σας», ήταν τα λόγια του Δημάρχου προς την διαιτητική ομάδα. Στο τέλος πάντως, δεν εμφανίστηκε. Μια δυσαρέσκεια για τον Μανούχο που κάλεσε τον Ζαμπαλά για να πάρει πίσω το πέναλτι που αρχικά καταλόγισε, την έβγαλε. Αδίκως. O Mπέος είπε πολλά για την διαιτησία και τους διαιτητές φέτος, αλλά «εκτέθηκε». Ένα ανύπαρκτο πέναλτι κράτησε την ομάδα του στην κατηγορία.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία, Ζαμπαλά, Μπέος,diaitisia, zabala, beos