Survivor 25-4: Στα μαχαίρια Περπατάρης και Σταμάτης – Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος (vids)

Survivor 25-4: Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο Survivor όσο μειώνονται οι παίκτες στο παιχνίδι ενώ αν μη τι άλλο οι 3 οικειοθελείς αποχωρήσεις έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ρίξει ψυχολογικά και τις δύο ομάδες.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είχε πολύ ζουμί και χτες. Μετά την υποψηφιότητα του Χριστόφορου από τους κόκκινους τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και ο Γιώργος Γκιουλέκας υπερασπίστηκαν την απόφασή τους αναλύοντας τα δεδομένα.

Την ίδια ώρα στην μπλε καλύβα είχαμε

κάποιες εξομολογήσεις στην κάμερα. Η Σταυρούλα πέταξε αιχμές για την Δαλάκα και την Ασημίνα τονίζοντας ότι δεν τους ταιριάζουν οι ισχυρισμοί για «έπαρση» όταν οι ίδιες είναι αυτές που την έχουν. Όσον αφορά τη σχέση της με τον Γιάννη, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά μετά τις απειλές για χαστούκι.

Από την άλλη ο Φάνης εξομολογήθηκε πως δε νιώθει άνετα με το πως έχει απομακρυνθεί με τον Γιάννη και τον Γιώργο.

Survivor 25-4: Τα κατάφεραν οι κόκκινοι – Ο 4ος υποψήφιος

Παιχνίδι ερωτήσεων είχαμε πριν τον αγώνα και ακούσαμε κι άλλα νέα διαμαντάκια. Νικήτρια ομάδα ήταν η κόκκινη η οποία απόλαυσε το γλυκό και πήγε με ανεβασμένη ψυχολογία στη μονομαχία.

Δυνατή ήταν η μονομαχία στο στίβο μάχης. Ιδιαίτερα το ματσάρισμα Σταυρούλα – Δαλάκα είχε μεγάλη ένταση. Οι διάσημοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στις ασυλίες σε 3-1 νικώντας με 12-8 τη χτεσινή μονομαχία, όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς, κάτι που έστειλε τους μπλε στην ψηφοφορία.

Ένα «βλάκα» του Γιάννη στον Σταμάτη άναψε τα αίματα με τους δύο παίκτες να σχολιάζουν τα όσα έγιναν τόσο στην παραλία όσο και στο συμβούλιο του νησιού.

Η  ώρα της ψηφοφορίας έφτασε για τους μπλε οι οποίοι υπέδειξαν τον Θοδωρή Τουρκογιώργο ως υποψήφιο ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τους Δώρα Νικολή, Γιάννη Περπατάρη και Χριστόφορο Ταξίδη

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ MEGA POLL ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα