Survivor 29-4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Φάνης και ο Γιώργος – Έριξε τη… βόμβα ο Λιανός!

Survivor 29-4: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πλέον και φάνηκε ακόμα μία φορά.

Ας πάρουμε αρχικά τα πράγματα από την αρχή, αφού το επεισόδιο της Κυριακής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, άρχισε με τις δύο ομάδες να συζητούν την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη, που ήταν φυσικά η τελευταία που είχαμε.

Αρκετά στεναχωρημένοι από την εξέλιξη αυτή ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας που τον είδε να φεύγει από την ομάδα του, ενώ και ο Φάνης με τον οποίο αν και είχε αναπτύξει

μία πολύ κοντινή σχέση στο παρελθόν αλλά είχαν… σπάσει, που ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση που δεν είπε κάτι κατά την αποχώρηση του.

Ενώ την ίδια στιγμή αρκετή συζήτηση γίνεται και για το μεγάλο έπαθλο που κέρδισαν οι Μπλε και πήγαν στη Νέα Υόρκη, με τους νικητές να αναφέρουν ότι πρέπει να το αφήσουν πίσω τους, ενώ οι Κόκκινοι ακόμα το… φυσούν και δεν κρυώνει.

Την ίδια στιγμή οι παίκτες θα πρέπει να αρχίσουν τα αγωνίσματα, με μία νέα εβδομάδα να ξεκινά, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός έχει αποκαλύψεις να κάνει.

Αρχικά αναφέρει ότι η Χρύσα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους όπως σας είχαμε αναφέρει, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι οι αγώνες θα είναι πλέον μικτοί, φέρνοντας διάφορες αντιδράσεις στους παίκτες.

Survivor 29-4: Δεν μπορούν να χάσουν οι Μπλε – Ήρθε και νέα απώλεια!

Οι δύο ομάδες μπήκαν στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ενώ παράλληλα ο νικητής θα απολάμβανε και στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην Πούντα Κάνα.

Οι Μπλε μετά την αποχώρηση της Χρύσας, είδαν και τη Σταυρούλα να μην είναι καλά και να ζητάει να πάει στον γιατρό, ενώ και ο Σταμάτης που αγωνίστηκε, δεν ήταν και αυτός καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Έτσι βρίσκονται αρκετά πίσω στο σκορ, με συνεχόμενες νίκες των Κόκκινων, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν πραγματικά την ολική ανατροπή και όπως σας είχαμε αποκαλύψει να πάρουν τη νίκη με 12-11 και μαζί την πρώτη ασυλία.

Φυσικά θα απολαύσουν και ήρεμες στιγμές στην Πούντα Κάνα, με τους Διάσημους να ψάχνουν ακόμα μία φορά τους λόγους της ήττας τους.

Survivor 29-4: Επίθεση στον Φάνη στο συμβούλιο του νησιού!

Οι Μπλε αφότου περάσουν πολύ καλά στην Πούντα Κάνα, θα πάνε ως παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού, εκεί που ο Φάνης δέχεται και πάλι επιθέσεις από τους Κόκκινους.

Ο ίδιος τονίζει ότι είναι πολύ καλός παίκτης, γι’ αυτό και έρχονται οι επιθέσεις, ωστόσο η Κατερίνα Δαλάκα του λέει ότι δεν του κάνουν επίθεση γιατί είναι καλός, αλλά για τον χαρακτήρα του.

Ενώ η ψηφοφορία όπως σας είχαμε αποκαλύψει θα βγάλει τον Παπαχαραλάμπους υποψήφιο, με τον ίδιο να λέει ότι εκείνος το είχε ζητήσει.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα