Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ τα έκανε σαλάτα- Αποφασίζει ο Αλαφούζος

Με τις εμφανίσεις του απέναντι σε ΑΕΚ και Άρη ο Παναθηναϊκός ήταν σαν να φώναζε «δεν μπορώ». Το ίδιο και ο προπονητής του. Ο Φατίχ Τερίμ δεν έδειξε ικανός να οδηγήσει τους «πράσινους» στον τίτλο.

Γι’ αυτό τον προσέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος και λίγους μήνες μετά μάλλον συνειδητοποιεί και εκείνος το λάθος του. Ο Τερίμ επιβεβαίωσε όσους έλεγαν ότι είναι ένας προπονητής με

παρωχημένες ιδέες.

Στο διάσημα που βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» το μόνο που έκανε κάθε φορά που στράβωναν τα ματς, ήταν να τζογάρει. Έριχνε ζαριές μήπως και του βγουν. Δεν έχει γενικά κανένα πλάνο πλην ενός παλιομοδίτικου, να φορτώσει την αντίπαλη περιοχή με φορ.

Κόντρα στον Άρη το τερμάτισε. Έβαλε τρεις επιθετικούς και ζητούσε τη μία σέντρα μετά την άλλη. Άδειασε εντελώς το κέντρο του και εάν οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν παραπάνω, θα πετύχαιναν και άλλα γκολ.

Ο Παναθηναϊκός θύμισε την εποχή Λάσλο Μπόλονι και εφόσον συνεχίσει έτσι, θα κινδυνέψει να τερματίσει τέταρτος και να παίξει τα ρέστα του στον τελικό του Κυπέλλου.

Το σίγουρο είναι πως ο Τερίμ τα έκανε σαλάτα και έχασε πάρα πολλούς πόντους. Έως τώρα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλεγε στο στενό του περιβάλλον πως τον πιστεύει και θα τον κρατήσει. Ακόμη και μετά την ήττα από την ΑΕΚ δεν είχε χάσει την πίστη του. Η χθεσινή εικόνα, όμως, ήταν ικανή να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα