Survivor 9-4: Ποιος φοβάται να βγει υποψήφιος; – Τι έδειξε το trailer!

09:48 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 9-4: Τεντωμένα είναι τα νεύρα την εβδομάδα που διανύουμε στο Survivor, αφού πλέον βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την Ένωση.

Ο Γιώργος Λιανός έχει αποκαλύψει στους παίκτες ότι μετά από την αποχώρηση της εβδομάδας, οι δύο ομάδες θα ενωθούν και θα κάνουν το γνωστό πάρτι που έχουμε δει σε όλα τα ριάλιτι επιβίωσης του έχει κάνει ο ΣΚΑΪ.

Έτσι όπως είναι λογικό και βλέπουμε και στο trailer που έδωσε το κανάλι στη δημοσιότητα, οι παίκτες κάνουν τα πάντα προκειμένου να μη βγουν υποψήφιοι και αυτό φέρνει πολλές κόντρες.

Οι

παίκτες όπως αναφέρει ο παρουσιαστής τα δίνουν όλα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, με τις… μάχες να είναι πολύ σκληρές, ενώ από την ένταση, ο Σταμάτης έχει έναν τραυματισμό την ώρα του αγώνα.

Εμείς σας έχουμε ήδη αναφέρει την ομάδα που έχει το προβάδισμα, δίνοντας σας την πρώτη μας εκτίμηση για τον νικητή.

Survivor 9-4: Απασφάλισε η Σταυρούλα!

Ο προβληματισμός βλέπουμε ότι έχει λυγίσει τους παίκτες, αφού όπως προείπαμε κανείς δε θέλει να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, που έχει φτάσει τόσο κοντά σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο στο παιχνίδι.

Έτσι μία νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στους Μπλε, για το ότι βγαίνουν υποψήφιες γυναίκες και όχι άντρες ή πρέπει να γίνεται το ανάποδο.

Μάλιστα η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεσπάει και αναφέρει ότι οι άντρες φοβούνται να βγουν υποψήφιοι γιατί δε θέλουν να αγωνιστούν.

Το θέμα είναι το πόσο ζημιά θα κάνει η τακτική αυτή στους Μαχητές, που πρέπει να μπουν δυνατά στο αγώνισμα, έχοντας χάσει στο… νήμα την ασυλία το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε το trailer του Survivor:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα